Urmărește pe site-ul Gaming Video Awards categoria de cel mai bun stream de gaming tech și privește review-ul lui Florin Cașotă.


Cele 273 stream-uri ale celor 60 de creatori de conținut înscriși în competiție au obținut din partea gamerilor 169.882 de voturi.

Pe data de 7 octombrie va avea loc, în cadrul unui eveniment online, care va fi anunțat pe www.gamingvideoawards.ro, gala de premiere unde vom afla care sunt câștigătorii fiecărei categorii, dar și cine este Creatorul de conținut al anului.

JaxiTV și Lectură DeLaA-LaZ sunt creatorii de conținut care au obținut cele mai multe nominalizări în cadrul celei de-a doua ediții a Gaming Video Awards. Ei sunt nominalizați la 6 categorii, printre care se numără Cel mai bun stream live, Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun stream de Tactical Shooters și Cel mai bun stream axat pe jocurile populare (CS:GO), fiind unii dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din gaming-ul local. Surpriza este Cristina Simion, un nume necunoscut în industria de gaming în urmă cu un an, care se numără printre finaliști tot în cadrul a 6 categorii, printre care: Newcomer of the year, Cel mai bun stream de Battle Royale, Cel mai bun stream de MOBA și Cel mai bun stream de Tactical Shooters.

Lectură DeLaA-LaZ, Werty, JaxiTV, Madalin, Reddysh și Theo Zeciu au fost propuși de comunitățile lor și la categoria Role Model of the Year al cărui câștigător va fi ales exclusiv de juriul competiției. Alături de ei, comunitatea de gaming din România i-a propus la această categorie și pe KeTaMiNoL, Sucre și mulți alții.

Toate nominalizările pentru cele 18 categorii pot fi găsite pe www.gamingvideoawards.ro.

În perioada următoare, juriul va vota atât cele mai bune videouri de la fiecare categorie, cât și înscrierile din cadrul categoriilor Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conținut, Cea mai bună campanie cu conținut de gaming, Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming, dedicate brandurilor și agențiilor de PR, publicitate sau digital.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borțun Olteanu. Evenimentul se alătură celorlalte produse ce poartă și semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borțun Olteanu: Bucharest Gaming Week și Gaming Marathon.

Urmărește review-ul lui Florin în video-ul de mai jos.