Ceasurile inteligente sunt confecționate după metodele ceasornicăriei tradiționale. Produsele din colecție disponibile în 5 variante - MARQ Aviator, MARQ Driver, MARQ Captain, MARQ Expedition și MARQ Athlete.

“În ultimii 30 de ani am creat produse care au încurajat pasiunile, iar acum am reimaginat această experiență cu MARQ, o serie extraordinară de instrumente conectate, autentice în fiecare detaliu, pentru a inspira noi aventuri”, spune Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Garmin Romania, Ungaria, Bulgaria & Moldova.

Fiecare model din colecția MARQ este construit din titan, un material extrem de ușor, dar durabil. Alături de cristalul safir, foarte rezistent la zgârieturi, acesta creează o bază solidă pentru noile ceasuri MARQ.

Totodată, smartwatch-urile sunt însoțite de curele premium, pe sistemul QuickFit.

Ceasurile au un cadran aprins permanent, ce poate fi citit în lumina soarelui, GPS performant și senzori avansați, cum ar fi pulsul la încheietură și Pulse Ox.

Acestea sunt capabile să monitorizeze activități multiple, precum alergare, mers pe bicicletă, înot sau schi.

Oferă, de asemenea, multe dintre funcționalitățile unui smartwatch premium, de la notificări smart și tracking zilnic de activități, la Garmin Pay și Garmin Music.

Durata de viață a bateriei este de la 12 zile în modul smartwatch, la 28 de ore în modul GPS și 48 de ore în modul UltraTrac.

Fiecare ceas din colecția MARQ este creat pentru a se adapta perfect domeniului în care va fi folosit, cu materiale distincte și caracteristici avansate.

MARQ Aviator

Combinația dintre titan și un bezel ceramic negru îi conferă noului MARQ Aviator un stil clasic. Acest ceas are o brățară din titan, confortabilă atât pentru zbor, cât și pentru tranziția către activitățile zilnice.

Funcţiile inteligente, baza de date aeronautice de talie mondială şi navigaţia conectată direct la serviciile de urgenţă, radarul meteo detaliat NEXRAD şi integrarea produselor de avionică Garmin sunt doar câteva dintre funcțiile care îl transformă în partenerul ideal pentru orice pilot.

Totodată, o ramă GMT de 24 de ore din oglindă şlefuită şi două fusuri orare suplimentare înregistrează călătoriile îndelungate.

MARQ Driver

MARQ Driver este creat pentru pasionații de automobilism, fiind singurul ceas de lux cu instrumente moderne şi funcţii inteligente şi peste 250 de circuite de curse globale preîncărcate.

Tema centrală, roșu-gri este reflectată în fiecare detaliu – carcasa învelită în DLC (Diamond Like Carbon), brățara hybrid sau accentele de titan din exterior.

În ceea ce privește funcționalitățile, ceasul monitorizează automat turele de pistă, calculează viteza medie și o indică pe tahimetrul de la baza ecranului, pentru o experiență completă.

MARQ Captain

Ceasul este creat pentru pasionații de viața pe mare, având o temă nautică, bazată pe nuanțe de albastru închis și o curea din nylon.

Aceasta este creată în sudul Franței, printr-un procedeu specific, care îmbină trei nuanțe de albastru într-un model recognoscibil și foarte rezistent la contactul cu apa sărată.

MARQ Captain este de ajutor pe punte datorită caracteristicilor sale inovatoare, utile în timpul unei regatte, precum o linie de pornire virtuală, viteza vântului, date despre temperatură și fluxul din portul de sosire.

În plus, asistenţa pentru direcţie şi un buton de om la apă sunt concepute pentru cei care îşi trăiesc viaţa în spatele cârmei.

MARQ Expedition

Inspirat de instrumentele vintage de expediție, ceasul include o busolă 360 pe bezel, scale barometrice ce seamănă cu cele analoge și o curea din cea mai bună piele Vachetta italiană.

Ceasul a fost creat pentru exploratorul modern: MARQ Expedition are hărți topografice, un altimetru integrat care se auto-calibrează, barometru și busola.

În plus, este compatibil cu inReach Mini, datorită interconectivității wireless care permite transmiterea mesajelor oriunde în lume.

MARQ Athlete

Design-ul său optimizat pentru performanță și schema de culori gri carbon/galben îl transformă în alegerea ideală pentru atleții de anduranță.

Sunt disponibile rapid informațiile cele mai importante, precum VO2 max și timpul de recuperare. În plus, ceasul poate monitoriza antrenamentele și progresul și oferă informații despre performanțele generale și starea de sănătate, datorită diverșilor indicatori biometrici.

Prețuri și disponibilitate

Ceasurile Garmin MARQ vor fi disponibile în magazine selecționate începând cu luna martie 2019, cu prețuri recomandate cuprinse între 7.042 si 11.737 lei.