Rally este disponibil în versiunea cu unul și doi senzori:

  • Rally RS100 și Rally RS200, creat pentru curse pe asfalt, compatibile cu SHIMANO SPD-SL
  • Rally XC100 și Rally XC200, pentru curse off-road, compatibile cu SHIMANO SPD
  • Rally RK100 și Rally RK200, pentru curse pe asfalt, compatibile cu LOOK KEO

Datorită sistemului de senzori, Rally oferă date clare și de încredere pentru fiecare sesiune de antrenament.

Cu ajutorul pedalelor cu doi senzori - Rally RK200, Rally RS200 și Rally XC200 - cicliștii pot vedea separat metricile pentru pedala stângă și cea dreaptă. Prin măsurarea cadenței, puterii totale, balanței stânga-dreapta și dinamicilor avansate de ciclism, pedalele cu dublu senzor le arată cicliștilor unde și cum produc mișcarea, pentru a-și putea înțelege punctele forte, dar și pe cele slabe. Pedalele monitorizează de asemenea timpul petrecut șezut sau în picioare, pentru ca fiecare ciclist să-și poată înțelege poziția și presiunea aplicată.

Modelele cu un singur senzor, Rally RK100, Rally RS100 și Rally XC100, folosesc forțele detectate de pedala stângă pentru a măsura cadența și puterea și pot fi upgradate cu ușurință la sistemul cu doi senzori.

Cicliștii pot sincroniza Rally cu dispozitivele Edge compatibile, dar și cu aplicația Garmin Connect, pentru upload de date și update-urile de software. Rally este de asemenea compatibil cu platforme de antrenamente de interior, precum aplicația Tacx Training, Zwift, TrainerRoad și altele.

Pedalele Rally, ce se instalează cu ușurință și pot fi rapid schimbate pe altă bicicletă, au până la 120 de ore de durată de viață a bateriei. Pedalele vor fi disponibile în România din 24 martie. Prețurile pentru modelele cu doi senzori vor fi cuprinse între 5.301 lei și 5.783 lei, în timp ce pedalele cu un senzor vor avea prețuri între 3.133 lei și 3.374 lei. Kit-urile de upgrade vor avea prețuri între 2.651 lei și 2.892 lei.