Este o platforma all-in-one, folosești un singur instrument care integrează o multitudine de opțiuni și platforme în același loc. Genially se naște în 2015. Proiectul este prezentat de trei prieteni, Juan Rubio, biolog; Chema Roldán, informatician și Luis García, publicist.

La început, ideea a fost de a crea ghiduri interactive pentru companii sau pentru domeniul educației. Însă ascultarea nevoilor utilizatorilor a fost esențială pentru ca Genially să ofere toate funcționalitățile pe care le prezintă în prezent.

O platformă online cu prezență mondială

În prezent, în fiecare țară din lume există cel puțin o persoană care folosește Genially. Cu o comunitate de peste 15 milioane de utilizatori, Genially este o companie globală. Birourile firmei se află în Spania (Córdoba) dar echipa se extinde și în Statele Unite, mai exact în New York, și în țări precum Brazilia și Chile.

Creșterea companiei a fost exponențială mai ales în ultimii ani. Luis García (CMO) explică “în 2019 aveam doar 2 milioane de utilizatori, iar în prezent depășim cifra de 13 milioane”.

Unele dintre principalele piețe deja stabilite sunt Spania, Statele Unite, Mexic, țările din America Latină, Franța și Polonia.

Pandemia, o oportunitate de creștere

În timpul pandemiei Genially a aplicat îmbunătățiri pentru a satisface nevoile utilizatorilor într-un moment complicat. S-au implementat noi funcționalități menite să faciliteze predarea online, remote work și comunicarea în domeniul sănătății. De asemenea, s-au lansat șabloane și resurse gratuite astfel încat toată lumea să le poată accesa.

Anul 2020 a fost un an în care startup-ul spaniol a reușit să crească depășind toate obiectivele pentru anul 2020. În acest fel s-au putut deschide noi piețe strategice. În prezent în România, Genially are mai mult de 30.000 de utilizatori și o comunitate activă.

Un detaliu interesant este ca Genially a crescut în timpul crizei economice anterioare iar acum o altă mare criză generată de pandemie a ajutat la impulsul de care avea nevoie.

Genially, o platformă ideală pentru companii

Platforma online generează un mediu de participare ideal pentru companii. Se folosește gamificarea, creând jocuri sau quiz-uri ce ajută la implicarea și motivarea angajatilor. În cadrul proceselor de recrutare, premiile și misiunile fac mai plăcut trainingul și participarea noilor membri ai firmei.

Pe de altă parte, Genially este recomandat și pentru a crea campanii de marketing, folosind jocuri și diferite activități creative. Toate acestea captează atenția clienților, crescând interesul brandului și interacțiunea cu el.

Genially este o platformă freemium, vă puteți înregistra gratuit și aveți acces la sute de șabloane deja create de către echipa Genially.