Startup-urile interesate pot aplica acum accesând acest link.

Creditele, în valoare de 200.000 de dolari, pot fi folosite pentru doi ani, suma fiind împărțită la jumătate pentru această perioadă (câte 100.000 de dolari/an).

Programul Google for Startups Cloud a fost construit având în minte diversele stadii de dezvoltare ale startup-urilor.

”Ne-am propus să vă ajutăm să construiți o afacere durabilă și de succes pe termen lung, iar scopul nostru este de a vă oferi uneltele, serviciile și tehnologia de care aveți nevoie pentru a realiza aceste lucruri”, spun inițiatorii programului Google for Startups Cloud.

Condiții pentru a accesa programul de cloud al Google

Înainte a aplica, fondatorii trebuie să se asigure că fac parte dintr-un teritoriu Google Cloud, că startup-ul lor a primit investiții pre-seed până la series A (investițiile trebuie să poată fi verificate de echipa Google), iar dacă au primit o investiție de tip series A, că ea a fost accesată cu un an înainte de înscrierea în cadrul programului de Cloud al Google.

Totodată, printre criterii să mai numără faptul că startup-ul a fost fondat în ultimii 10 ani, că are un site public și un domeniu pentru adresa de mail, că există un cont valabil pentru Google Cloud.

În plus, nu sunt acceptate pentru înscriere startup-urile care urmează programul Startup al Google, minează criptomonede. Nu vor fi acceptate nici ONG-urile sau instituțiile guvernamentale.

Mai multe detalii despre Google for Startups Cloud puteți găsi aici.