GoTech World prezintă un program dedicat startup-urilor de tehnologie, denumit GoStarTech. Acesta le oferă antreprenorilor aflați la început de drum oportunitatea de a-și prezenta produsul sau soluția digitală în fața comunității de business.

Startup-urile care vor să-și prezinte produsele și ideile pe scena Romexpo, în cadrul evenimentului GoTech World (care are loc în perioada 2-3 octombrie 2019), se pot înscrie în cadrul competiției până pe data de 6 septembrie.

Echipele trebuie să știe că, pe baza aplicațiilor selecționate, în zona expozițională vor fi găzduite 20 de startup-uri, acestea având șansa de a-și face cunoscute produsele sau serviciile în fața a peste 10.000 de vizitatori de business pe parcursul celor două zile (2-3 octombrie). Astfel vor avea șansa de a interacționa cu diverși clienți, parteneri de afaceri sau investitori.

Șapte startup-uri selectate de către un juriu format din personalități din mediul business vor avea oportunitatea de a-și prezenta afacerea pe Main Stage, urmând ca juriul să decidă un singur câștigător.

Îți poți înscrie gratuit startup-ul până la data de 6 septembrie, ora 23:59. Printre criteriile pe care trebuie să le îndeplinească startup-urile participante în cadrul compeției GoStarTech se numără faptul că echipele trebuie să aibă servicii sau produse gata de lansat pe piață (dacă nu sunt deja lansate), iar veniturile din ultimul an nu trebuie să depășească valoarea de 200.000 de euro.