La știrile zilei am dat peste niște materiale care ne arată câteva greșeli care s-ar putea dovedi fatale pentru startup-ul tău, dar și niște chestii din lumea afacerilor pe care trebuie să le înveți pe propria piele. Tot la știrile zilei am aflat câteva tendințe din lumea tech după care ne vom modela în acest an și am găsit o listă a companiilor de tehnologie din Israel care s-au vândut pe bani frumoși – în contextul vânzării Mobileye către Intel pentru mai mult de 15 miliarde de dolari.

Ce mai puteți citi la știrile zilei:

  • SolarisBank, un startup german de fintech a primit o finanțare de 26,3 milioane de euro iar noul CEO a lucrat pentru Deutsche Bank.
  • În viitorul apropiat, piața mașinilor electrice nu va mai fi doar una de lux, dominată de modelele Tesla. Competiția din partea Volvo, Fiat, Ford și a altor constructori va micșora prețul mașinilor electrice, făcându-le accesibile publicului larg: ar putea costa chiar și 30.000 de dolari.
  • Germanii de la Optionspace se doresc a fi un Airbnb pentru spații de birouri. Care este modelul de afaceri și cum se vede piața?