Hackathon-ul, un adevărat maraton de cod, va avea loc la sediul T-Me Studios din Skanska Green Court în weekend-ul 25-26 noiembrie și se adresează exclusiv liceenilor (16-18 ani), care pot participa în echipe de câte doi, trei sau patru.

Doritorii se pot înscrie cu echipa completând formularul de pe pagina hackathon-ului, https://divergentacademy.ro/hackathons/ Vor putea fi maxim șapte echipe participante, iar perioada de înscrieri se va încheia după ocuparea locurilor disponibile.

Participanții la Divergent Hackathon vor avea la dispoziție 12 ore pe 25 noiembrie să creeze un produs minim viabil (aplicație sau pagină web) pornind de la o temă care li se va dezvălui în ziua evenimentului. De asemenea, pe parcursul hackathon-ului, vor beneficia de îndrumarea unor mentori din T-Me Studios și companiile partenere ale Divergent Academy.

Duminică, 26 noiembrie, echipele vor avea trei ore pentru alcătuirea prezentării pentru juriu, urmând ca duminică după-amiază, echipele să expună rezultatele în fața juriului - și a colegilor și prietenilor care vor veni să îi susțină - pe scena amplasată în cadrul evenimentului Start2Play, primul târg de jocuri și jucării din România.

Mai multe detalii vor fi postate în următoarele săptămâni pe pagina hackathon-ului.

T-Me Studios, fondatoarea Divergent Academy, este o companie internațională cu sediul în România care dezvoltă aplicații de mobil. Prezentă pe piață de patru ani, T-Me Studios și-a clădit un renume ca publisher prolific pe Google Play, cu mai mult de 10.000 de aplicații publicate până în prezent și zeci de milioane de useri în aplicațiile din portofoliu.