Veridion, liderul în domeniul datelor de business și dezvoltarea de soluții bazate pe inteligență artificială, te invită să te alături sesiunii de Q&A din cadrul hackathonului Hacking Big Numbers, un eveniment captivant dedicat pasionaților de tehnologie și inovație, care vine si cu premii pe masura: premiul cel mare de 6.000 euro si bounties in valoare totala de peste 15000 de euro.

Sesiunea de Q&A va avea loc pe 30 iunie, ora 17.30 și va oferi participanților ocazia de a adresa întrebări și de a afla mai multe informații despre hackathon, provocările propuse și premiile atrăgătoare.

"Hackathonul Hacking Big Numbers reprezintă un mediu ideal pentru a explora abilitățile tehnice și creativitatea într-un context competitiv și inovator. Sunt nerăbdător să răspund la întrebări și să ofer sfaturi despre cum să abordezi provocările din domeniul analizei datelor de business și inteligenței artificiale", spune Mihai,Vinaga, CTO-ul Veridion.

În cadrul sesiunii de Q&A, Mihai va aborda și potențialele provocări pe care le-ar aborda dacă ar fi el însuși participant. El a menționat câteva idei interesante, cum ar fi "să poți să vorbești cu datele despre companii de care ești tu interesat din interiorul Veridion Universe și să creezi un site cu tehnologii noi care să fie mobile friendly", sau "să poți să generezi un logo pentru o companie pe baza informațiilor despre aceasta și să oferi o soluție pentru a estima riscurile asociate unei companii".

Pentru a participa la sesiunea de Q&A, tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi pagina hacakthonului și să adaugi evenimentul în calendarul tău.

Veridion utilizează tehnologia de inteligență artificială (AI) pentru a analiza miliarde de pagini web pe săptămână, cu scopul de a construi și menține o bază de date cu adevărat precisă, la scară globală, de date despre companii.

Cu o echipă dedicată și experți în domeniul tehnologic, Veridion își propune să transforme datele în insights valoroase și soluții inovatoare pentru clienții săi.

Prin hackathonul Hacking Big Numbers, Veridion își dorește să încurajeze colaborarea și inovația în domeniul analizei datelor de business și inteligenței artificiale.

Startup-ul românesc de big data Veridion organizează între 7 și 9 iulie la Impact Hub a "Hacking Big Numbers", un hackathon dedicat inovației, inteligenței artificiale și datelor de business, alături de Netopia Payments, unul dintre principalii furnizori de soluții de plăți electronice din România.

”Hacking Big Numbers” invită pasionații de Big Data/AI/Business Data să folosească resursele puse la dispoziție echipelor de către partenerii hackathon-ului pentru a construi soluții cu aplicabilitate reală în diverse domenii.

Resursele puse la dispoziție de către parteneri sunt următoarele: date structurate despre milioane de companii, acces la API-uri ChatGPT, proxy-uri și infrastructură de crawling, servere pentru antrenarea modelelor de machine learning.