Am vorbit despre marketing în perioada de lockdown cautată de COVID-19, dar ce facem acum, odată cu redeschiderea treptată a tuturor afacerilor.

Acum că lucrurile încep să-și revină la normal, e timpul ca afacerile să reînceapă eforturile de marketing.

Ce poți face dacă nu ai un buget mare? Sau dacă nu știi cum să reacționezi la tot ce s-a întâmplat și schimbat?

Pentru a ajuta antreprenorii să-și (re)lanseze vânzările, experții SMARTERS au creat o serie de 4 evenimente live, gratuite, în care vor prezenta strategii și instrumente bazate pe growth hacking marketing pe care fondatorii ca tine le pot folosi pentru a se promova, indiferent de cât de gri sau complicate par lucrurile.

Te poți înscrie la ”Hacking Marketing” Masterclass accesând acest link.

”Am ales cele mai practice și general aplicabile lecții și strategii descoperite în ultimii 5 ani de când studiem și aplicăm metoda growth hacking în România”, spune Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS. Toma este și unul dintre experții în maketing și SEO pe care îi regăsiți pe platforma BizTool.ro.

Poți afla mai multe informații despre conceptul de growth hacking și cum te poate ajuta să-ți crești afacerea citind și acest material.

Conținutul evenimentelor este adaptat contextului actual și sunt utile indiferent de domeniul de activitate al companiei sau de nivelul de experiență în marketing. Evenimentele sunt destinate marketerilor și antreprenorilor din companiile mici și medii.

Pachetul de cursuri cuprinde peste 8 ore de training desfășurat online, în mod gratuit. Primul curs începe luni, pe 8 iunie, de la ora 18. Celelate cursuri vor avea loc pe data de 10 , 12 și 14 iunie, tot începând cu ora 18.

De ce să te înscrii și să participi la ”Hacking Marketing” Masterclass:

  • Cum să te promovezi ca un expert și să obții rezultate mai bune decât o agenție chiar dacă nu ai un background sau multă experiență în marketing.
  • Vei învăța cum să folosești pentru afacerea ta abordarea în marketing care stă la baza succesului fenomental al unor companii precum Revolut, Airbnb, Facebook sau LinkedIn.
  • Vei descoperi greșeala fundamentală legată de marketing pe care 90% dintre afaceri o fac și care probabil îți sabotează vânzările și creșterea afacerii.
  • Vei învăța cum să găsești idei de marketing la care competiția ta nu are acces.
  • Vei învăța cum să-ți crești vânzările fără ca neapărat să investești mai mult în marketing.
  • Cum să te bați cu competitori cu mult mai multe resurse și totuși să ieși câștigător.

Pe data de 13 mai, Toma Grozăvescu a susținut trainingul de Marketing online post-pandemie – cum creezi o strategie de marketing care rezistă întâlnirii cu realitatea, oportunități pe care nu le-ai exploatat până acum - în cadrul BizTool Academy Online - cum faci business după starea de urgență. Puteți urmări workshop-ul și prezentarea lui de la 2:06:26.