UPDATE: Toate locurile Early Bird au fost rezervate. Mai sunt locuri disponibile doar la prețurile normale. Comandă acum! Mai multe detalii aici.

---

start-up.ro lansează înscrierile pentru ediția a doua a taberei de antreprenoriat Startup Your Life. După o primă ediție de vară, în luna iunie, încheiată cu 25 de participanți (numărul maxim), vrem să repetăm experiența și să formăm o nouă serie de antreprenori de calitate. Startup Your Life e tabăra de antreprenoriat care se ghidează după dictonul “No bullshit allowed”. Nu ne plac conferințele motivaționale fără conținut, ci lecțiile aplicate, de la oameni cu experiență.

Dacă te înscrii până pe 31 august, poți profita de oferta Early Bird, care oferă o reducere de 25% din prețul integral. Am ascultat de cei care au participat la prima tabără și am creat două opțiuni în privința prețului. Pentru o cameră single prețul taberei Startup Your Life este de 399 de euro, iar pentru o cameră dublă cu paturi twin, prețul este de 299 de euro. Pentru ambele opțiuni, în perioada de Early Bird există o reducere de 25%, în limita locurilor disponibile.

Ce înveți la Startup Your Life?

Tabăra de antreprenoriat e un curs rapid de afaceri, pentru cei care vor să învețe de la traineri secretele unor lucruri esențiale la început. Vom avea workshop-uri despre “Cum să pornești o afacere”, “Primii pași în finanțarea afacerii”, “Introducere în promovarea online”, dar și cursuri de prezentare și pitching. De asemenea, la finalul fiecărei zile antreprenori cu experiență vor împărtăși din povestea lor, lucrurile pe care le-au învățat și cele mai mari greșeli pe care le-au făcut.

Dacă primele două zile sunt dedicate discuțiilor, ultima zi este cea în care pui în practică ceea ce ai învățat, într-o sesiune de pitching a propriei afaceri sau a ideilor de business pe care le ai.

Un lucru esențial în tabăra Startup Your Life e că timp de 3 zile stai alături de traineri și poți să faci networking și să primești ajutor pentru ideile tale de business, atât în timpul sesiunilor, cât și în pauze sau în nesfârșitele momente petrecute în aer liber, vorbind despre afaceri.

Elena Avanu a participat la prima ediție Startup Your Life. Vezi mai jos opinia ei despre tabără.

Trainerii Startup Your Life

Până acum, avem o serie de traineri confirmați, care au participat și la prima ediție. Ana-Maria Udriște, avocat și fondator Avocatoo.ro și Jurio.ro vorbește despre domeniul juridic, Gabriela Bejan vă învață cum să vă prezentați și să faceți un pitch, Octavian Palade, Events and Multimedia Strategist la start-up.ro, vorbește despre cum să te optimizezi SEO, iar Tudor Iacob (NativeBox) despre cum să începi o afacere. De asemenea, Antonio Eram și Dorin Boerescu sunt antreprenorii cu experiență care vor povesti din greșelile și lucrurile pe care le-au făcut pentru a ajunge în momentul actual al dezvoltării afacerilor lor.

Despre experiența lui Antonio Eram la Startup Your Life poți afla în videoul de mai jos.

Cât costă?

Participarea la Startup Your Life costă 399 de euro pentru o cameră single, respectiv 299 de euro pentru o cameră dublă, cu paturi twin, dar dacă te grăbești și îți rezervi un loc până pe 31 august, poți profita de oferta Early Bird și primești 25% reducere din prețul unui bilet. Locurile sunt limitate, pentru că încercăm să facem din tabăra Startup Your Life un loc unde fiecare participant să poată învăța lucruri utile pentru business-ul lor.

Poți comanda biletele pe numele tău sau pe firmă. Biletul acoperă cazarea pentru trei zile în camere duble, mesele pe toată durata taberei, consumația din pauza de cafea și nu numai, workshop-urile și materialele de studiu.

Rezervă acum ca să intri în rândul celor care vor deveni antreprenori mai buni după tabăra Startup Your Life.

Cristina Toma a participat la prima ediție. Iată opinia ei.