HMD Global lansează Nokia 8210 4G, Nokia 2660 Flip, Nokia 5710 XpressAudio și tableta Nokia T10.

Nokia 8210 4G este o legendă a anilor ’90, fiind readus la viață cu 4G și specificații moderne. La rândul său, Nokia 2660 Flip este un telefon cu clapetă fin și elegant, construit pentru simplitate și accesibilitate. Nokia 5710 XpressAudio vine cu un design inovator, realizat pentru secolul XXI, cu căști wireless încorporate.

Nokia T10 este o tabletă compactă de 8” cu un design durabil și trei ani de actualizări lunare de securitate, de două ori mai multe decât competiția

Este un instrument multifuncțional pentru o viață plină, indiferent dacă participați la apeluri video de acasă, urmăriți online emisiunile TV preferate, folosiți funcția celui de-al doilea ecran pentru a face din aceasta o extindere a afișajului computerului sau vă distrați copiii pe Google Kids Space.

Nokia T10: tabletă durabilă

Cea mai nouă tabletă Nokia este durabilă atât în interior cât și în exterior. Designul său polimeric monocorp și finisajul nano-texturat ascund zgârieturile, în așa fel încât să arate aproape ca nou atunci când îi este oferit mai departe unui membru al familiei sau unui prieten. În interior, cel mai recent software Android 12, cu doi ani de upgrade-uri Android garantate și trei ani de actualizări lunare de securitate (de două ori mai multe decât competiția) vor asigura viitorul dispozitivului.

De asemenea, tableta vine cu Google Entertainment Space și Google Kids Space pentru a face viața mai ușoară, indiferent dacă copiii se bucură de tabletă sau dacă sunteți în căutarea următoarei emisiuni preferate. Totodată, o nouă gamă de accesorii completează funcționalitatea Nokia T10. Aceasta include husa Nokia Flip care face față celor mai multe medii de lucru și protejează întregul dispozitiv împotriva loviturilor și zgârieturilor. Este disponibil în Albastru închis sau Cyan (nuanță verde-albastru), astfel încât să puteți ieși în evidență păstrând tableta protejată.

Nokia 8210 4G: Revigorarea unei embleme ale stilului

Nokia 8210 4G – un nou membru al familiei „Originals” – celebrează emblematicul Nokia 8210 lansat în 1999 la Săptămâna Modei din Paris.

Inspirat de telefonul clasic al mileniului trecut, noul Nokia 8210 4G întoarce capetele combinând designul memorabil și durabilitatea consacrată cu 4G, capacitatea VoLTE, un afișaj mare de 2,8” și o interfață intuitivă pentru utilizatori.

Telefonul are o durată de viață a bateriei de săptămâni întregi în modul standby, ca pe vremurile bune.

Nokia 5710 XpressAudio: sunetul inovator întâlnește noutatea secolului XXI

Nokia 5710 XpressAudio adaptează la zilele noastre tot ce apreciau oamenii la Nokia 5310. O baterie mai mare, taste de control audio dedicate și căști wireless încorporate aduc experiența audio la nivelul următor și răspund nevoilor utilizatorilor moderni.

Când nu sunt folosite, căștile sunt păstrate sub un glisor elegant de pe spatele telefonului, încărcate, în așa fel încât să știți întotdeauna unde sunt.

Acest lucru, împreună cu difuzoarele duble puternice, înseamnă că vă puteți bucura de muzică în intimitate sau împreună cu prietenii, exact cum a intenționat artistul: cu un bas bogat, sunete înalte clare și voce naturală.

Nokia 2660 Flip: accesibilitate și durabilitate într-un telefon cu clapetă

Funcționalitatea clapetei și designul atent al telefonului Nokia 2660 Flip simplifică gestionarea apelurilor, aducând microfonul și căștile mai aproape de tine. Funcțiile de accesibilitate îmbunătățite, care sporesc încrederea, înseamnă că este iubit de toată lumea, în special de cei în vârstă de peste 55 de ani.

Ecranul său mare, compatibilitatea cu aparatele auditive, durata de viață excelentă a bateriei și butoanele mari oferă o experiență perfectă pentru cei care au cea mai mare nevoie de el. Butonul dedicat de urgență permite un contact rapid cu cei dragi.

În cazul în care se întâmplă ceva neașteptat, cinci persoane de contact vor fi notificate, astfel încât să se poată asigura că ajutorul este pe drum. Și, dacă doriți să știți întotdeauna unde este telefonul și că se încarcă atunci când nu este utilizat, robustul Nokia Charging Cradle este accesoriul perfect.

Prețuri și disponibilitate

  • Nokia T10 va fi disponibil pe anumite piețe la nivel global începând cu finalul lunii iulie.

Accesorii compatibile pentru Nokia T10:

o Nokia Flip Cover va fi disponibil pe anumite piețe la nivel global începând cu finalul lunii iulie.

Alte dispozitive și accesorii lansate:

  • Nokia 8210 4G va fi disponibil în România începând din 25 august în varianta de culoare albastră. Preț recomandat 299 lei.
  • Nokia 5710 XpressAudio va fi disponibil în România începând din 25 august în varianta de culoare neagră. Preț recomandat 349 lei.
  • Nokia 2660 Flip va fi disponibil în România începând cu 25 august, în varianta de culoare neagră. Preț recomandat 299 lei.

o Nokia Charging Cradle va fi disponibil pe anumite piețe la nivel global începând cu finalul lunii iulie.