Modelele din seria Magic 5 Pro vor avea un procesor Snapdragon 8 Gen 2 ca majoritatea flagship-urilor de pe piață din clipa de față. Telefoanele se alătură seriei Magic 5 Lite care și-a făcut deja debutul în România.

Designul lui Magic 5 Pro vine cu o cameră poziționată într-un modul circular pe spate și are un ecran de 6,81 inci OLED cu rată de refresh de 120 de Hz, suport HDR10+ și o luminozitate maximă de 1.100 de niți.

Cu un ecran LTPO de 6,81 inci și cu un ecran Quad-Curved Floating Screen, HONOR Magic5 Pro garantează o experiență de vizionare captivantă, indiferent dacă utilizatorii navighează, se joacă sau citesc. Echipat cu o tehnologie inedită de îmbunătățire a luminozității ecranului, seria HONOR Magic5 oferă o luminozitate HDR de vârf de 1800 de niți, asigurând imagini clare chiar și în lumina puternică a soarelui. Cu calibrarea Dual-Luminance Calibration pentru o luminozitate standard de 120 de niți la interior și de 800 de niți la exterior, HONOR Magic5 Pro oferă o acuratețe premium a culorilor afișate.

HONOR Magic5 Pro dispune, de asemenea, de un Discrete Display Chipset pentru a îmbunătăți calitatea vizuală a imaginilor în mișcare. Oferind, în același timp, un efect HDR (High Dynamic Range) permanent activat pentru a îmbunătăți claritatea video, chipset-ul oferă o rată de cadre mai mare cu un consum de energie mai mic pentru o experiență de joc mai lină și mai lungă.

Funcția Dynamic Dimming care simulează lumina naturală pentru a atenua oboseala ochilor. Include și alte caracteristici inovatoare pentru confortul ochilor precum Circadian Night Display pentru îmbunătățirea calității somnului și un afișaj LTPO în premieră în industrie, cu tehnologie de atenuare 2160Hz Pulse Width Modulation (PWM) pentru a minimiza pâlpâirea ecranului, perfectă pentru cei care petrec ore îndelungate în fața smartphone-ului.

Procesorul Snapdragon 8 Gen 2 va fi completat de stocare UFS 4.0, care va permite transferul mai rapid al fișierelor. Bateria de 5.000 de miliamperi va avea încărcare la 66 de wați. Sistemul de operare este Android 13 cu Magic UI 7.1, îmbunătățit față de Magic UI 7.0. Conform celor spuse de Honor, bateria are avea o autonomie mai mare decât iPhone 14 Pro Max.

Alimentat de cea mai recentă Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform de la Qualcomm, HONOR Magic5 Pro oferă o performanță emblematică de neegalat, permițând o productivitate și un divertisment sporit în orice moment.

Cu prima arhitectură de antenă autonomă Wi-Fi și Bluetooth din industrie, HONOR Magic5 Pro îmbunătățește performanța Wi-Fi cu 200% și reduce latența Wi-Fi cu 30% în comparație cu designul tradițional al antenelor din industrie, aducând utilizatorilor o flexibilitate și o mobilitate maxime pentru muncă și divertisment.

Honor Magic 5 va sosi în mai multe variante - 8 GB de RAM și 256 de GB de stocare, 12 GB de RAM cu 256 GB stocare sau 512 GB.

Camere de top în clasamentul DXOMARK

Camera de selfie are un senzor de 12 megapixeli pentru selfie-uri - ultra wide. De asemenea, pe ecran mai avem și o cameră 3D pentru adâncime și recunoaștere facială.

Pe spate avem o cameră de 50 de megapixeli periscope, o cameră de megapixeli 50 de megapixeli ultrawide și o cameră de 50 de megapixeli wide.

HONOR Magic5 Pro a ocupat, de asemenea, primul loc în clasamentul global DXOMARK al camerelor foto, cu un scor de 152, ceea ce îl face să fie smartphone-ul cu cel mai mare punctaj al camerei foto testat până în prezent. HONOR Magic5 Pro dispune de o combinație puternică de cameră principală triplă care cuprinde o cameră wide de 50MP, o cameră ultra wide de 50MP și o cameră Telephoto de 50MP.

Cu o dimensiune crescută a senzorului pentru o performanță superioară de detectare a luminii, sistemul de cameră foto produce fotografii cu detalii rafinate de fiecare dată, indiferent de condițiile de iluminare. Optica computațională Ultra Fusion, un algoritm optic computațional care completează sistemul de cameră, îmbunătățește drastic claritatea imaginii la zoom 3,5x-100x, diferențiind dispozitivul de alte smartphone-uri de pe piață.

Echipat cu noul HONOR Image Engine, HONOR Magic5 Pro debutează cu un nou algoritm de captură Millisecond Falcon Capture, permițând utilizatorilor să imortalizeze scene complexe cu o ușurință și claritate remarcabile. Utilizatorii pot, de asemenea, să fotografieze clar scenele în condiții de iluminare slabă cu o viteză mare, datorită capacităților Super Night Capture. În plus, HONOR Magic5 Pro se mândrește cu AI Motion Sensing Capture care este capabil să detecteze automat punctul cel mai înalt al unei sărituri și să captureze cadrul în definiție ultra clară.