Conform organizatorilor, într-o postare pe blogul How to Web, conferința revine și anul acesta, cu un focus pe a construit produse mai bune și de a învăța startup-urile să crească.

Printre elementele pe care se va concentra conferința vor fi metode pentru startup-uri, tactici și mindset. Evenimentul va avea loc la Face Convention Center din București, în zona Casa Presei.

Se pun în vânzare și primele bilete, 49 de bilete la 49 de euro, numite Community Ticets, dar și un Call for Speakers, unde poți propune un speaker pentru conferință sau dacă știi unul deja, îi poți spune să se înscrie. Restul biletelor care pot fi comandate deja de aici costă 65 de euro, 99, respectiv 115 euro.

Dacă vrei să vorbești la How to {{Web[39]}} sau să recomanzi pe cineva, poți să intri în acest formular și să te înscrii.

În următoarele zile vor fi anunțați și primii keynote speakers din cadrul evenimentului, dar și detalii suplimentare despre panelurile care urmează să se desfășoare și competiția de Startup Spotlight.