Pe data de 12 septembrie, How to Web organizează Demo Nights Iași, eveniment la care sunt invitați să se înscrie fondatorii de startup-uri, cei care au idei sau prototipuri deja funcționale. Vă veți putea prezenta proiectele și veți primi feedback de la experți din industrie.

La ediția Demo Nights de la Iași veți avea ocazia să vă întâlniți cu Mircea Căpățână (cofondator & BizDev Manager SmartBill), Dan Călugăreanu (partener Early Game Ventures), Cristi Grăunte (director, Startup Grind Iași), Monica Obogeanu (startup programs manager Orange), și o serie de alți specialiști din banking și IT.

Data limită până la care se poate aplica pentru participarea în concursul de startupuri Demo Nights este 9 septembrie 23:59. Vor fi acceptate doar șase proiecte, iar fiecare echipă va putea susține un pitch de 5 minute și va avea 5 minute la dispoziție pentru a răspunde la întrebările juriului.

Vor fi alese două echipe câștigătoare (Best Pitch & Best Startup) iar acestea vor primi standuri gratuite la How to Web 2019, dar și locuri garantate în ultima rundă de evaluare a competiției Startup Spotlight.

Participarea la evenimentul Demo Nights este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că îți poți rezerva locul aici.

Startup-urile se pot înscrie aici pentru a-și prezenta produsele la Demo Nights Iași.

Despre How to Web

How to Web este una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa, ce reunește antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori, care sunt în căutare de inspirație și know-how despre cum să dezvolte produse și afaceri digitale.

Conferința How to Web a fost lansată în 2010. A pornit ca o conferință dedicată startup-urilor și a ajuns unul din cele mai mari și importante forumuri de învățare din Europa Centrală și de Est. De la an la an a contribuit la adoptarea mentalității de startup în România și în această parte a Europei. În cadrul conferinței, inovațiile și tacticile din zona de startups sunt puse la îndemâna tuturor participanților pentru a le putea adapta și însuși pentru creșterea propriilor proiecte și afaceri.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul conferinței: howtoweb.co.