Potrivit reprezentanților ANIS, Bogdan Iordache, fondatorul conferinței și unul dintre cei mai cunoscuți angel investori de la noi, va continua ca și consultant în cadrul proiectului ajuns la 7 ediții derulate la nivel local.

“Pentru a-si continua dezvoltarea, How to Web are nevoie de un cadru mai larg, care să reunească toți actorii importanți din industria de tehnologie. Mă bucur că am găsit interes și puncte comune cu echipa ANIS și, împreună cu ei, aștept cu nerăbdare următoarele ediții ale conferinței”, spune Bogdan Iordache.

În viziunea ANIS, România va deveni un hub de inovație în întreaga regiune prin integrarea și dezvoltarea dimensiunii regionale a How to Web.

”A venit momentul în care România să fie cunoscută și ca un generator de inovație în regiune, nu doar ca izvor de talente. În cei 7 ani, How to Web a adunat comunități de talente, investitori și business-uri, toate conducând la o explozie de proprietate intelectuală generată local. Noi, în ANIS, dorim consolidarea acestui proces și transformarea într-un hub de inovație în Europa”, afirmă și Teodor Blidăruș, Președinte ANIS.

Lansată în 2010, conferința anuală How to Web aduce laolaltă antreprenori, investitori și profesioniști din industria de tehnologie. How to Web este una dintre cele mai importante conferințe de tehnologie din Europa de Est, oferind suport pentru peste 200 de startups prin programul Startup Spotlight. Pe lista speakerilor internaționali care au urcat pe scena How to Web se numără Mark Randal (Adobe), Ramu Yalamanchi (Hi5), Phil Libin (Evernote), Eric Wahlforss (Soundcloud), Reshma Sohoni (Seedcamp), Jon Bradford (Springboard, TechStars), Radu Georgescu (Gecad Ventures), Vassil Tersiev (Telerik), Madalina Seghete (Branch.io).