Dincolo de activitățile de muncă și de învățare, ENVY Inspire este un instrument nou prin care familiile pot retrăi momentele importante din viață. Sistemul inovator de imprimare foto HP permite imprimare personalizată față-verso și adăugarea automată a datei și a locului, păstrând formatul fotografiilor în noi dimensiuni, cum ar fi panoramă sau format specific platformelor sociale. De asemenea, utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de șabloane disponibile în aplicația HP Smart pentru a crea felicitări, suveniruri și alte formate imprimabile8.

Caracteristici suplimentare HP ENVY Inspire, activat cu HP+ pentru a oferi cel mai inteligent sistem de imprimare:

  • Imprimantă inteligentă– imprimare de oriunde. Oricine poate accesa în siguranță imprimanta, poate trimite și stoca fișiere și poate imprima de acasă sau din aproape orice loc, folosind aplicația HP Smart pe dispozitivul preferat.
  • Serviciu inteligent de abonament la imprimantă – imprimanta nu rămâne niciodată fără cerneală. Familiile pot economisi până la 70% din costul cu cartușele de cerneală . Activarea HP+ vine cu 6 luni de serviciu Instant Ink incluse și 1 an suplimentar de garanție HP, folosind cerneală HP originală.
  • Aplicație – funcții suplimentare. Sistemul HP+ oferă funcționalitate maximă aplicației HP Smart pentru activități casnice, de muncă sau pentru școală. HP Smart facilitează, printre altele, scanarea cărților la calitate superioară sau stocarea fișierelor editabile.
  • Responsabilitate pentru planetă- pentru fiecare pagină imprimată prin sistemul HP+, HP protejează sau contribuie la refacerea pădurilor.

Noi caracteristici hibride

    • Proiectată cu „mod silențios” pentru cei care lucrează, învață și creează de acasă.
    • Prima imprimantă HP certificată Works With Chromebook.
    • Include noul Smart Driver, care redirecționează automat printurile, indiferent dacă sunteți conectat la o rețea WiFi sau la VPN