Jocurile video continuă să fie o opțiune de divertisment și o modalitate de conectare cu prietenii. Doi din trei oameni petrec mai mult timp vizionând clipuri video și jucându-se pe calculator decât înainte de pandemie, iar unul din patru se joacă cu trei, patru ore mai mult.

De asemenea, aproape unul din cinci oameni se joacă cu șase până la zece ore mai mult pe săptămână. Noul portofoliu gaming de ultimă generație al HP este gândit atât pentru jucătorii cu vechime, cât și pentru începătorii entuziaști.

Cele mai noi dispozitive din ecosistemul OMEN sunt gândite special pentru a oferi noi experiențe, care depășesc toate așteptările.

OMEN 16 este lansat pe piață și oferă:

 • Performanță de top: Cele mai noi jocuri prind viață cu o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 8 GB sau AMD RDNA 2 și cu procesoare mobile până la Intel Core i7-11800H Intel Core i7- sau 8-core AMD Ryzen 9 5900HX. Oferă posibilitatea de a folosi rapid mai multe aplicații cu până la 32GB DDR4 3200 MHz și acces rapid în orice joc cu stocare SSD de până la 1TB PCIe Gen 4x49 sau dual SSD 1TB PCIe cu suport Raid 0.
 • Energie: Sesiunile de joc durează mai mult, oriunde ai fi, cu o baterie de la 52.5Whr la 83Whr și o autonomie de până la 9 ore.

OMEN 17, cea mai avansată versiune de până acum, oferă:

 • Gaming cu peformanță de desktop. Cele mai noi jocuri pot fi explorate cu placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 16 GB cu TGP maxim de până la 165W și procesor Intel Core i9-11900H. Utilizatorii pot naviga simultan între jocuri, pagini de internet sau aplicații, având la dispoziție memorie până la 32GB DDR4 3200 MHz și se pot juca mai mult timp cu SSD de până la 1TB PCIe Gen 4x49 sau dual SSD de 1TB PCIe cu suport Raid 09.
 • Sistem de răcire performant: 24 de lamele în plus13, care sunt cu 17% mai subțiri și care au un unghi de deschidere cu 14%14 mai mare, oferă o reducere suplimentară cu 5°C a temperaturii de pe sufrafața tastaturii15, în comparație cu generația anterioară.

Gama Victus by HP a fost creată folosind ADN-ul OMEN, pentru a oferi jucătorilor o experiență accesibilă, dar în același timp edificatoare. Gama Victus este potrivită pentru oricine vrea să experimenteze jocuri video ca să-și dea seama ce tip de jucător vrea să fie.

Primul din gama Victus, Victus by HP 16, are un design interesant și este disponibil în trei culori: argintiu, performance blue și alb ceramic. Toate modelele au tastatură luminată și imprimată cu fontul specific dispozitivelor OMEN.

 • Puternic și compact. Display-ul Quad HD de 16 inci are o rată de refresh de 165 Hz17 și dispune de tehnologie Eyesafe18. Pixelii nu s-au mișcat niciodată mai rapid cu placă grafică până la NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU 6 GB și AMD Radeon RX 5500M. Viteza mare de reacție în timpul jocului este asigurată de procesoarele mobile Intel Core i7-11800H7 sau 8-core AMD Ryzen 7 5800H 8 și de o memorie de până la 32 GB DDR4 3200 MHz.
 • Experiență cool de răcire. Ventilatoarele late amplasate în partea din spate sunt un plus pentru design, pe lângă eficiența răcirii dispozitivului. Laptopul are cinci zone de aerisire. Cu sistem de stocare SSD de până la 1TB PCIe sau dual SSD cu suport RAID 0, dar și opțiuni de memorie Intel Optane, totul este simplu și rapid.
 • Control desăvârșit. Se livrează cu OMEN Gaming Hub preinstalat pentru a profita de caracteristici, precum: Undervolting19, Performance Mode, Network Booster și System Vitals, oferind în același timp acces și la alte caracteristici, precum: Coaching, Rewards și versiunea beta OMEN OASIS care contribuie la o experiență de gaming incredibilă.

Monitorul de gaming OMEN 25i este primul monitor de gaming OMEN cu HP Eye Ease cu certificare Eyesafe18 pentru a reduce oboseala ochilor în timpul jocului. Această soluție este integrată în display. Nu este nevoie de o ajustare a setărilor, iar calitatea imaginii nu va fi compromisă grație unei reduceri cu 30% a luminii albastre excesive, comparativ cu alte monitoare standard LCD27. Acest monitor vine cu o serie de caracteristici inovatoare:

 • Imagine surprinzătoare. Rată de refresh de 165 Hz și un timp de răspuns de 1ms cu overdrive17. Tehnologia AMD FreeSync Premium Pro28 și NVIDIA G-SYNC Compatibility 29 elimină distorsiunile de imagine, indiferent de placa grafică.
 • Sofware de ultimă generație: Shadow Vision accentuează detaliile din colțurile întunecate, Edge Precision corectează imaginile și oferă un unghi vizual clar în timpul jocului, în timp ce Dynamic Crosshair – cel mai personalizabil din lume3 – oferă jucătorului șansa de a urmări țintele.

OMEN Gaming Hub a evoluat pentru a răspunde nevoilor gamerilor de astăzi și pentru a le oferi o soluție centralizată. Studiile arată că 91% dintre gameri preferă să ruleze conținut video într-un cadru restrâns, de până la 20 de oameni, iar 61% dintre aceștia consideră important să-și împărtășească experiența de joc live32. Astfel, OMEN Gaming Hub a adăugat OMEN OASIS, în versiune beta, pentru a oferi jucătorilor acces simplu și rapid la streaming-ul de gaming, alături de prieteni.

OMEN OASIS este un add-on care poate fi descărcat și este ușor de utilizat în cadrul OMEN Gaming Hub, gândit să optimizeze jocul în comunitate. Facilitează invitarea a până la 16 persoane în sesiunea de joc. Prietenii pot comunica audio sau prin chat.

Pentru mai multe informații despre ecosistemul de gaming OMEN, monitoare și accesorii, accesați: omen.com

Prețuri și disponibilitate:

 • OMEN 16 este așteptat la finalul lunii august cu un preț începând de la $1099.

 • OMEN 17 este așteptat la finalul lunii august cu un preț începând de la $1599.

 • Victus by HP 16 este așteptat la finalul lunii august, cu un preț începând de la $899.99.

 • Monitorul de gaming OMEN 25i este așteptat la finalul lunii august cu un preț începând de la $349.99.