Monitorul U28 este gândit și pentru profesioniștii din domeniul creativ, pentru începători sau pasionați care caută soluții pentru a da viață ideilor lor:

  • Imagine: Cu panou de tip IPS, capacitate HDR și unghiuri largi, acest monitor 4K permite crearea unei imagini la fel de clare ca percepția ochiului

  • Culori reale. Creativitatea crește prin optimizarea monitorului, cu calibrare integrată a culorilor, care oferă acuratețe. Orice proiect atinge un nivel superior grație opțiunilor integrate, precum Design for Web și Design for Photography. În plus, HP Eye Ease are un filtru de lumină albastră care nu afectează acuratețea culorilor.

  • Un dispozitiv ce poate fi personalizat. Spațiul de lucru poate fi personalizat în funcție de nevoi. Cel mai bun conținut poate fi creat cu un plus de confort, utilizând funcția de personalizare. De asemenea, spațiul de lucru este mai bine organizat folosind un singur cablu USB-C pentru a conecta și încărca mai multe dispozitive.

Monitorul HP UP28 4K 28-inch va fi disponibil începând cu luna ianuarie 2021. Pe piața internațională monitorul costă în momentul de față 410 dolari.