Acum patru-cinci ani HTC era considerată una dintre companiile cele mai inovatoare. Telefoanele lor HTC One, din aluminiu, au fost ceva diferit pe piață. Carcasa lor de aluminiu a fost superbă și arătau diferit de ceea ce exista atunci pe piață. În ultima vreme HTC pare că doar urmează trendurile în lumea smartphone-urilor.

Jurnalistul Evan Blass a publicat primele imagini cu telefonul HTC U12 Plus, care va avea camere duble pe spate și ecranul va ocupa un spațiu mai mare, marginile fiind mai subțiri.

De asemenea, pe spate va fi și senzorul de amprentă, care seamănă cu cele de pe Huawei. Specificațiile telefonului au fost publicate luna aceasta. Ecranul va fi de 6 inci și va avea o rezoluție WQHD+. Procesorul este Snapdragon 845, adică ultimul lansat pe piață, iar memoria RAM va fi de 6 GB.

Capacitatea de stocare a telefonului va fi de 256 de GB, iar bateria va fi de 3.400 de miliamperi. La această rezoluție și dimensiune a ecranului nu ne așteptăm ca autonomia să fie uriașă, ci doar de o zi.

Camerele de pe spate vor avea 12, respectiv 16 megapixeli. În față va fi tot o cameră duală, de 8 megapixeli, potrivită pentru selfie-uri cu efect de blur. Android-ul instalat va fi ultima generație de Oreo, iar telefonul va fi rezistent la apă și la praf.

Lansarea va fi în luna mai, ceea ce înseamnă că până atunci vor fi fost lansate toate telefoanele premium de pe piață, inclusiv Huawei P20 sau LG G7.

Urmărește mai jos review-ul nostru pentru HTC U11 Life.