Conform EISA, HUAWEI P40 Pro este „un adevărat campion în clasa sa” datorită capabilităților camerei, tehnologiei ecranului și designului luxos. La fel de lăudat a fost și HUAWEI WATCH GT 2, asociația afirmând că designul inteligent al ceasului și multitudinea de funcții de fitness „au dat naștere unui clasic modern”.

Acest premiu a fost câștigat ca urmare a capabilităților de fotografiere ale lui HUAWEI P40 Pro, de la camera principală Ultra Vision de 50 de megapixeli, cu autofocus cu detecție de fază și stabilizare optică a imaginii și teleobiectivul periscop de 12 megapixeli ce permite zoom optic 5x, la cameră cinematică Ultra-Wide de 40 megapixeli pentru captură video avansată. La acestea se adaugă camera ToF 3D cu senzori de profunzime și optimizarea AI Photography, oferind utilizatorilor o experiență tehnologică premium, despre care EISA a spus că „duce mai departe tehnologia camerei de smartphone”.

Vorbind despre câștigătorul EISA a premiului „Cel mai bun SmartWatch” din acest an, HUAWEI WATCH GT 2, EISA a lăudat dispozitivul pentru că „îmbină calitățile smartwatch-urilor moderne” cu designul său, afișajul AMOLED și controlul fizic. Cu o autonomie a bateriei de până la două săptămâni și o mulțime de funcții de fitness, HUAWEI WATCH GT 2 poate analiza 15 moduri de antrenament profesional și poate înregistra 85 de tipuri de antrenament personalizat. Cu tehnologia Huawei TruSleep, WATCH GT 2 poate monitoriza calitatea somnului, ritmul cardiac și nivelul de stres, precum și nivelul de SpO2[1].

HUAWEI Assistant · TODAY a câștigat renumitul premiu Red Dot 2020

Situat în „stânga extremă a ecranului”, HUAWEI Assistant · TODAY este un asistent personal integrat în smartphone-ul HUAWEI, care oferă acces rapid la diverse servicii fără descărcarea aplicației. Utilizatorii de dispozitive mobile HUAWEI și HONOR îl pot porni pur și simplu glisând spre dreapta direct de pe ecranul de pornire. Cu HUAWEI Assistant · TODAY, utilizatorii pot căuta cu ușurință orice aplicație, setări și fișiere pe smartphone, în timp ce scanează simultan news feed-ul adaptat intereselor lor. În plus, o funcție de bază a HUAWEI Assistant · TODAY sunt cardurile de servicii inteligente care afișează notificări și memento-uri în funcție de nevoile utilizatorilor și scenariile specifice de utilizare. De exemplu, utilizatorii pot rămâne la curent cu echipa lor favorită cu cardul Sport, și primesc memento-uri despre detaliile și actualizările călătoriilor în timp real cu cardul Călătorie, în funcție de locație.