Laptopurile HUAWEI MateBook D oferă tehnologii cum ar fi Super Device, Fingerprint Power Button, Wi-Fi 6 cu antenă dublă, capacități de încărcare pentru smartphone-uri și o baterie de mare capacitate.

Noul HUAWEI MateBook D 14 este prevăzut cu un ecran antireflex IPS Full HD 1080p de 14 inci, iar HUAWEI MateBook D 15 este echipat cu un ecran de 15 inci. Ambele păstrează, de asemenea, designul FullView al modelelor precedente, cu un raport screen-to-body de 84% și, respectiv, 87%, și un raport de aspect 16:9 pentru a susține o experiență vizuală extrem de captivantă. Îndeplinește, de asemenea, certificările TÜV Rheinland Low Blue Light și Flicker Free pentru o experiență de vizionare mai confortabilă. Nivelul scăzut de lumină albastră ajută la reducerea oboselii oculare generate de utilizarea prelungită a ecranului.

Noile laptopuri HUAWEI MateBook D 14 și D 15 continuă filosofia de design „Pure Shape" a Huawei, cu un corp metalic simplu. Notebook-urile sunt disponibile în două variante de culoare distincte: MateBook D 14, în varianta clasică Space Grey, și MateBook D 15, în varianta elegantă Mystic Silver.

Huawei MateBook D 14 cântărește 1,38 kg și măsoară 15,9 mm în cel mai gros punct al său, în timp ce D 15 are o greutate de 1,60 kg și o grosime de 16,9 mm în punctul cel mai gros.

HUAWEI MateBook D 14 și D 15 sunt echipate cu un nou procesor Intel Core de a 11-a generație, construit pe baza tehnologiei SuperFin pe 10 nm. Procesor cu patru nuclee și opt fire de execuție și dispune de grafică integrată Intel Iris Xe Graphics. Noile notebook-uri pot fi configurate cu o memorie de până la 16GB pentru performanțe mai rapide de citire și scriere, precum și cu un SSD NVMe PCle de mare viteză pentru performanța generală a sistemului. Utilizatorii pot comuta între două profiluri de alimentare la tastele Fn și P, inclusiv un mod de performanță pentru a elibera întreaga putere a HUAWEI MateBook D în cele mai solicitante sarcini.

HUAWEI MateBook D 14 și HUAWEI MateBook D 15 au capacitatea de a colabora fără probleme cu alte produse Huawei - inclusiv telefoane, tablete, monitoare, iar conținutul se va sincroniza fără probleme între toate acestea. Colaborarea multi-ecran cu smartphone-urile permite acum până la trei ferestre active. Documentele și imaginile sunt transferate între dispozitive cu un simplu drag and drop. Alternativ, utilizatorii pot deschide fișierele de pe smartphone pe laptop și pot face modificări directe. De asemenea, apelurile video pot fi inițiate de pe laptop fără a mai manevra telefonul.

HUAWEI MateBook D 14 și HUAWEI MateBook D 15 cu procesoare Intel de generația a 11-a sunt disponibile în România cu prețuri începând de la 3299 lei.