HUAWEI MatePad 10 este dotat cu o baterie de mare capacitate, modalități de utilizare a ecranului fără a fi nevoie de comutare, astfel aduce inovația în planul de zi cu zi. Cel mai recent model din gama tablete va fi disponibil pentru comandă pe site-ul Huawei la prețul recomandat de 1599 lei și în rețelele partenere după jumătatea lunii mai.

HUAWEI MatePad 10 este proiectată pentru a aduce utilizatorilor mai mult confort și o experiență de navigare mai performantă, fiind dispozitivul ideal pentru orice scenariu de utilizare. Tableta oferă performanță într-un timp mai scurt, venind astfel în sprijinul tinerei generații. Este un ajutor ce le va permite să țină pasul cu ritmul alert și dinamic al spațiului de muncă, dar, în același timp, să se bucure de lucrurile importante. În plus, datorită ecranului cu utilizare dublă, a funcțiilor de partajare a notelor și a celor deținute prin M-Pencil, este încurajată și dezvoltarea creativității tinerilor.

Combinația armonioasă dintre confort și productivitate este cea mai relevantă caracteristică tabletei. HUAWEI MatePad 10 vine cu un desktop nou, bine organizat, fiind dotat atât cu touchscreen, cât și cu mouse pentru un confort sporit. Aplicațiile folosite în mod frecvent, afișate în partea de jos a ecranului pot fi vizualizate rapid. În ceea ce privește raportul dintre productivitate și confort, tastatura inteligentă cu distanța între taste de 1,3 mm oferă o utilizare facilă.

Tableta HUAWEI MatePad 10 aduce inovația în rândul dispozitivelor tehnologice prin funcția Multi-Window ce permite afișarea pe ecran a până la 4 aplicații, astfel încât utilizatorii pot lua notițe în timp ce vizionează cursuri video sau pot face planuri de călătorie cu prietenii în timp ce răsfoiesc site-urile de rezervări. În plus, funcția de andocare permite accesare cu ușurință a aplicațiile prin App Bubble iar trecerea de la o aplicație la alta se realizează fără probleme, în timp ce se bifează mai mult task-uri.

Noul produs Huawei depășește barierele tehnologice în materie de tablete și prin aplicația actualizată Multiplier ce poate rula două sarcini separat într-o singură aplicație. În plus, prin noua funcție Window Lock sunt acceptate și operațiuni paralele și independente în cele două ferestre. Poți face cumpărături comparând pe ecran două articole unul lângă altul, iar atunci când lucrezi poți răspunde la mesaje în timp ce scrii e-mailuri fără a comuta, o funcție utilă atât pentru lucru, cât și pentru divertisment.

Datorită bateriei cu o capacitate mare, de 7250 mAh, utilizatorii pot urmări videoclipuri pe HUAWEI MatePad 10 timp de până la 12 ore. De asemenea, ecranul HUAWEI FullView de 10,4 inch cu rezoluție 2K oferă o senzație vizuală impresionantă. Echipată cu un sistem de sunet cu patru difuzoare reglat de Harman Kardon, tableta promite performanțe audio captivante fie la vizionarea unui film, fie la redarea unui playlist. În plus, cu HUAWEI MatePad 10, găsirea unui loc liniștit pentru întâlnirile online nu mai reprezintă o provocare. Noua tabletă vine echipată cu un algoritm audio avansat care filtrează eficient zgomotele precum tastarea și conversațiile ambientale, pentru a garanta o experiență audio mai performantă.

Cu ocazia lansării, Huawei a pregătit o ofertă specială de tip bundle pentru pasionații de tehnologie, iar cei care achiziționează tableta vor primi un mouse bluetooth. Tableta vine la pachet și cu tastatură.

Separat, utilizatorii pot achiziționa și HUAWEI M-Pencil, astfel construind pachetul ideal pentru îmbunătățirea fluxului de lucru.