Huawei P20 Lite e la precomandă la eMAG.ro la prețul de 1.700 de lei înainte de lansarea oficială de la Paris, de pe 27 martie. Telefonul are parte și de toate specificațiile oficiale, dar și de un design inspirat de iPhone X, cu un breton în partea superioară.

Huawei P20 Lite este dual SIM, are un ecran cu diagonala de 5,84 de inci cu o rezoluție 2280x1080 de pixeli. La nivelul specificațiilor tehnice telefonul are 64 de GB capacitate de stocare, 4 GB de RAM și posibilitatea de a fi dotat cu un card microSD în locul unei cartele SIM, de maximum 256 de GB.

Poți precomanda Huawei P20 Lite din acest link.

Încărcarea se face cu un încărcător USB Type C, iar terminalul are inclusiv jack de căști. Camera principală este dublă și are 16 megapixeli, respectiv 2 megapixeli. A doua camera va fi folosită pentru efectul de blur în fotografiile de tip portret, dar și pentru luminozitate mai mare. Camera frontală este de 16 megapixeli.

Bateria are o capacitate de 3.000 de miliamperi. Telefonul va fi lansat odată cu vârful de gamă Huawei P20, dar mid range-ul va fi cel mai căutat în România.

Dacă vrei să urmărești review-ul la ultimul Lite lansat de Huawei, adică modelul Huawei Mate 10 Lite, îl poți urmări în videoul de mai jos.