HUAWEI FreeBuds 5i moștenesc calitatea sunetului excelentă și anularea activă a zgomotului (ANC) din seria FreeBuds, încorporând în același timp un design elegant, mai multe moduri ANC și EQ, precum și Dual Device Connection pentru comutarea fără întreruperi a diferitelor dispozitive și sisteme de operare.

Carcasa de încărcare a HUAWEI FreeBuds 5i vine cu un design simplu și o suprafață texturată prin tehnici de acoperire cu jet de cerneală, disponibile în culorile Isle Blue, Nebula Black și Ceramic White, oferind aspectul și senzația care evocă o eleganță fără echivoc.

Cu o greutate de numai 4,9 g, designul ușor al HUAWEI FreeBuds 5i fac căștile confortabile și ușor de purtat pentru utilizatori pe o perioadă lungă de timp. Designul căștilor lungi de 29 mm, care a fost scurtată cu 7 mm în comparație cu modelul anterior, FreeBuds 4i face căștile mai adaptabile la forma urechii fiecărui ascultător, permițând astfel o potrivire mai adecvată.

Căștile HUAWEI FreeBuds 5i oferă o experiență muzicală de înaltă rezoluție, cu certificare Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res). Utilizează un hardware și algoritmi puternici, codecul audio LDAC™ HD și efecte multi-EQ, pentru a reda și transmite audio HD, asigurându-se că sunetul original este redat fidel în orice moment.

De asemenea, HUAWEI FreeBuds 5i oferă control Multi-EQ, care permite ascultătorilor să ajusteze liber efectele audio, cum ar fi selectând modul Bass boost sau Treble boost, astfel încât fiecare melodie să sune impecabil, la fel ca personalizarea, pentru a obține cea mai dorită experiență de ascultarepentru fiecare meloman în parte.

Pentru a menține sunetul clar și curat, cu o interferență minimă a zgomotelor ambientale, castile HUAWEI FreeBuds 5i vin cu o tehnologie hibridă de anulare a zgomotului, dincolo de designul tradițional in-ear, pentru a bloca eficient zgomotul de înaltă frecvență în mod pasiv. Sunt echipate cu dual-mic ANC și tehnologie hibridă de anulare a zgomotului, care nu numai că detectează zgomotul extern, ci și captează zgomotul suplimentar din canalul urechii, oferind o profunzime maximă a zgomotului ANC de până la 42 dB.

Utlizatorii HUAWEI FreeBuds 5i, vor putea alege între modurile de anulare a zgomotului Ultra, General și Cozy, pentru a se adapta la zgomotul oricărui spațiu în care se află, fie că este un aeroport aglomerat, stație de metrou, restaurant, birou sau acasă.

Apelurile nu vor distra niciodată atenția, deoarece HUAWEI FreeBuds 5i vin cu funcția de anulare a zgomotului AI pentru a distinge și a îmbunătăți vocea, folosind algoritmul de rețea neuronală AI pentru a menține apelurile clare.

Cu HUAWEI FreeBuds 5i care acceptă conexiunea cu două dispozitive, utilizatorii se pot conecta între diferite dispozitive și sisteme de operare fără probleme, inclusiv smartphone, tabletă, PC și ceas, precum și cu sistemele de operare Android, iOS și Windows. Utilizatorii pot comuta între muzică, întâlniri și apeluri între dispozitive fără a comuta manual conectivitatea.

HUAWEI FreeBuds 5i oferă o autonomie formidabilă a bateriei de 28 de ore cu o carcasă complet încărcată și o capacitate de încărcare rapidă pentru a suporta 4 ore de redare audio la o încărcare de doar 15 minute, eliberând utilizatorii de griji că bateria se epuizează rapid. De asemenea, vor permite relizarea fotografiilor de la distanță prin atingerea de două ori pe exteriorul mini-difuzoarelor, astfel încât să poată reliza fotografii grozave și să nu aibă nevoie să folosească un stick selfie, pentru a căuta controlul distanței focale de la distanțe scurte.