Azi e ultima șansă să nu ratați un eveniment major pentru industria de digital și tehnologie din Europa Centrală si de Est, care are loc zilele acestea, joi și vineri, la București.

Noul concept al cunoscutului festival iCEE.fest, numit acum UPGRADE 100, aduce în capitala României peste 180 de experți independenți în transformările provocate de internet si tehnologie precum si giganți globali ai industriei digitale.

Mai sunt doar 24 de ore în care se pot face rezervări online, agenda actualizată a evenimentului fiind publicată de organizatori pe site-ul oficial și în noua aplicație de networking a festivalului (disponibilă și celor care nu au un bilet).

Festivalul iCEE.fest: UPGRADE 100 oferă celor peste 3.000 de participanți de anul acesta, veniți din peste 10 țări, două scene principale și patru specializate, la care se adaugă evenimente private de business.

Iată, pe scurt, ce înseamnă un festival de acest tip, cu peste 10 linii de conținut diverse în AGENDĂ.

UPGRADE 100: prima zi de festival, joi – 13 iunie

  • Scena principală UPGRADE 1 cuprinde, în prima zi (joi, 13 iunie), subiecte precum tendințele în marcom și media digitală pentru 2019 si 2020, de la companii precum Verizon Media, The Telegraph, Google, LinkedIn, Accenture și alte mari companii și agenții, dar și prezentări speciale susținute de vedete ale industriei, printre care fostul CEO al XPRIZE, Marcus Shingles, David JP Phillips – autorul celebrei cărți „Death by Powerpoint”, psihologul Paul Marsden sau cunoscutul creativ Myles Lord (The Service Plan).

Un moment special, de ultimă oră, este dedicat impactului pe care intrarea Facebook în jocul crypto-monedelor, eveniment anunțat pentru săptămâna viitoare, este analizat de un expert în domeniu: Aviv Lichtigstein, 101 Blockchains.

Seara, scena principală e preluată de industria de video gaming și de prezentarea lui Matthew Santoro, un youtuber american cu peste 6 milioane de abonați.

iCEE.fest: UPGRADE 100: speaker celebru, în deschiderea festivalului

  • Scena principală UPGRADE 2 este dedicată în prima zi, zonei mai tehnice – AI, Robotică, tehnologii de marketing și e-commerce - , moderator fiind chiar un robot pe nume 3-5CU (adică, Escu).

Este locul în care prezintă companii precum UiPath, Thales, Google, Salesforce, iCrossing, iar seara este dedicată trainerilor și experților din e-commerce, cu speakeri cunoscuți precum Morgens Moller (Sleeknote) sau John Ekman (Conversationista).

Un moment aparte pe această scenă va fi prezentarea agentului FBI în cybersecurity Dean Kinsman, o premieră pentru evenimentele de acest tip din regiune.

  • Pe scenele specializate, FOCUS 1 este „confiscată” în întregime, în prima zi, de Google și Youtube, FOCUS 2 este dedicată impactului tehnologiei și al blockchain în industria financiar-bancară, FOCUS 3 găzduiește workshopuri cu speakeri vedetă precum Faris și Rosie Yakob (Genius Steals), John Ekman (Convesationista) sau Ben Kaplan (PR Hacker), iar FOCUS 4 analizează impactul Internetului în politică, guvernare și democrație.

UPGRADE 100: a doua zi de festival, vineri – 14 iunie

  • Scena principală UPGRADE 1 debutează, în ziua a 2-a, cu vedeta ediției din acest an, cofondatorul „Singularity University”, Salim Ismail – care va susține o prezentare amplă, urmată de un interviu live, întrebări din public și lansarea cărții „Organizații Exponențiale” în limba română.

Va urma o sesiune intensă cu experți în transformare digitală precum Ashley Benigno (Fjord, agenție de inovație cumpărată de Accenture) sau celebrul futurolog Matthew Griffin (311 Institute).

După amiaza și seara sunt dedicate agențiilor premiate internațional pentru ideile lor creative precum și experimentelor VR/AR și de realitate mixtă, cu nume importante porning de la Jungle Creations, MullenLowe Profero, TBWA, Unit9, WildBytes, PwC (care va vorbi despre VR/AR) dar și Youtube.

iCEE.fest: UPGRADE 100: de ce startup-urile nu trebuie să rateze acest festival

  • Scena principală UPGRADE 2 este dedicată, în a doua zi, startup-urilor și investitorilor în tehnologie. De la povestea de succes UiPath, la traineri specializați în creștere exponențială, continuând cu oferta fondurilor de investiții și a marilor corporații care doresc să atragă talente, până la demo days și concursul care pune în joc o investiție de 50.000 de euro, oferită de GapMinder.

Startup-urile au, în aceeași zi, încă o scenă specializată: FOCUS 4, unde vor afla cum pot finanța idei din sistemul de fonduri europene și alte informații prețioase.

  • Celelalte scene specializate din ziua a 2-a de festival – vineri, 14 iunie – sunt dedicate trainingurilor Facebook (FOCUS 1 si FOCUS 3), LinkedIn (FOCUS 3), e-health și medicină (FOCUS 2) și producătorilor de conținut și publisherilor (FOCUS 1).

Și în acest an, atmosfera la iCEE.fest: UPGRADE 100 va fi întreținută de celebrul comediant și actor britanic Jeff Leach, devenit parte din brandul festivalului.

Agenda finală este aici. Domeniile variate acoperite în acest an (11 la număr) și toți experții participanți se pot studia în detaliu aici, pe site-ul UPGRADE100.com.

IMPORTANT: Vânzarea online a biletelor se va suspenda marți, 11 iunie. Detalii, aici.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Grand Cinema & More din Bucuresti joi si vineri, 13 și 14 iunie, pentru al 8-lea an consecutiv.