Un sistem automat de parcare cum este Parkomatic de la KADRA poate rezolva situația parcărilor.

Unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme automate de parcare din România, cu o experiență pe piața de profil de 28 de ani, KADRA pune la dispoziția clienților sisteme automate de parcare și sisteme de software moderne, care respectă standardele europene în vigoare.

Sistemele Parkomatic sunt prevăzute cu terminale de intrare-ieșire prevăzute cu cititoare de carduri, cu bariere automate și case automate de plată care încasează monede, bancnote, oferă rest în monede și în bancnote. De asemenea, se permite plata cu card bancar și card contactless și/sau plata cu smartphone cu NFC.

Cât de profitabil este un sistem automat de parcare?

„Depinde foarte mult de numărul de locuri de parcare, de prețul practicat și de cât de mare este traficul în acea parcare. Ce pot sa spun sigur este ca avem parteneri cărora le-am furnizat sisteme automate de parcare cu ajutorul cărora au încasări garantate de peste 100.000 de euro. Cele mai profitabile parcari sunt cele din zone turistice importante, unde se pot câștiga câteva sute de mii de euro intr-un sezon”, spune Octavian Fanea, CEO-ul KADRA.

Potrivit reprezentanților Kandra o astfel de afacere are anumite beneficii:

  • reprezintă o afacere profitabilă, care permite recuperarea investiției inițiale în 3 până la 6 luni;
  • are costuri optime de funcționare și mentenanță. Tot procesul fiind automatizat nu este necesară prezența unui operator care să încaseze taxa de parcare;
  • procesul de colectare a taxelor de parcare devine mai rapid și mai eficient;
  • se reduce poluarea;
  • crește gradul de satisfacție al șoferilor, care nu mai sunt nevoiți să consume inutil benzină căutând zeci de minute un loc liber de parcare.

„Avem cel mai bun raport între calitate și preț, astfel că investiția, indiferent de dimensiunea ei, se va amortiza în doar câteva luni. Un sistem de parcare este eficient dacă investitorul își recuperează banii în 3-6 luni. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv este nevoie de un bună administrare a parcării, iar acest lucru se poate realiza foarte ușor atunci când sistematizarea este asigurată de KADRA”, mai spune Octavian Fanea.

„În 4 săptămâni, sistemul este funcțional și se face un training atât de eficient încât angajații devin specialiști. Propriu-zis, pornești o afacere bănoasă și fără bătăi de cap”, mai spune specialistul de la KADRA. Ce se întâmplă când un operator al unei parcără întâmpină o problemă? „Intervenim imediat de la distanță și sistemul continuă să facă bani”, explică CEO-ul KADRA.