ASUS Republic of Gamers anunță disponibilitatea în România a seriei de căști de gaming ROG Delta. Concepute în mod special pentru jocurile FPS (first-person shooter), căștile sunt ușoare și de confortabile.

ROG Delta au conector USB-C și vin cu un adaptor de USB-C la USB 2.0 pentru a putea fi folosite atât pentru gaming pe PC, cât și pe consolă sau dispozitive mobile.

ROG Delta sunt echipate cu difuzoare ASUS Essence, cu incinte audio cu tehnologie de etanșare a camerelor acustice și tehnologie de diversificare a semnalului audio, ce le permite să ofere un sunet de înaltă calitate, cu profunzime și variații ale basului care aduc o experiență de gaming captivantă.

Acuratețe ridicată pentru sunete

ROG Delta încorporează convertorul digital-analogic SOC (System-On-a-CHIP) ESS ES9218 QUAD DAC care permite procesarea audio de înaltă calitate, fiecare DAC fiind dedicat procesării unei zone de frecvență audio, de la unde joase, la medii, la înalte și ultra-înalte.

Cele patru semnale audio combinate oferă un sunet clar cu un raport semnal-zgomot de 127dB, superior căștilor existente în prezent pe piață. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot sesiza toate sunetele din joc cu o acuratețe extraordinară, ceea ce le va permite să detecteze corect distanța la care se află adversarul, direcția pașilor, sau locurile de unde se aud focurile de armă, de exemplu.

ROG Delta sunt dotate, de asemenea, cu tehnologia Hyper-Grounding care blochează interferențele electromagnetice cu ajutorul unui design unic al PCB-ului, cu mai multe straturi.

Atât ROG Delta cât și modelul cu audio jack ROG Delta Core sunt echipate cu difuzoare exclusive ASUS Essence. Difuzoarele au fost actualizate cu tehnologia Audio Signal Diversion ce le oferă un strat circular care separă sunetele de frecvență înaltă, joasă și medie, reducând interferențele pentru o experiență audio clară.

Difuzoarele au o frecvență largă de răspuns, între 20Hz–40kHz, pentru un bas puternic, optimizat pentru gaming, astfel încât jucătorii să poată auzi fiecare detaliu în timp ce se bucură de o experiență audio captivantă. Căștile au incinte audio etanșate, concepute de inginerii audio de la ASUS, care permit obținerea unei game mai largi de sunete, echilibrate și clare.

Confort extins

ROG Delta și ROG Delta Core sunt concepute pentru a oferi un confort excelent. Ambele căști au cupe ergonomice, în formă literei D care se mulează mai bine pe forma urechii. Comparativ cu cupele rotunde, acestea permit reducerea zonelor inutile de contact cu până la 20% pentru a oferi o experiență de utilizare mai confortabilă. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se pot bucura de confort ideal în timpul sesiunilor de joc sau streaming.

În interiorul fiecărei cupe, difuzoarele sunt înclinate cu 12 grade pentru a se potrivi cât mai bine unghiului natural al urechii, ceea ce aduce un plus de confort. Acest design înclinat îmbunătățește, de asemenea, calitatea semnalului audio care ajunge direct în canalul auditiv al urechii, rezultând astfel o experiență de joc superioară. Căștile au un design ușor, cu sistem de prindere optimizat pentru cap pentru a reduce disconfortul la nivelul urechilor, în cazul perioadelor lungi de utilizare.

ROG Delta și ROG Delta Core vin cu două variante de pernuțe pentru urechi, care combină pielea cu materialul textil pentru o suprafață mai groasă, ideală pentru utilizările pe perioade îndelungate. Al doilea set de pernuțe este fabricat din piele și este mai subțire și mai moale, ideal pentru utilizarea în mișcare.

Sistem de iluminare RBG

ROG Delta sunt primele căști de gaming de pe piață care încorporează iluminarea RGB circulară, ce produce un efect spectaculos, multicolor, cu ajutorul celor șapte zone independente de iluminare. Jucătorii pot alege din peste 16,8 milioane de combinații de culori și șase efecte luminoase predefinite.

ROG Delta vin echipate cu tehnologia ASUS AURA Sync ce sincronizează efectele luminoase pentru tot sistemul de produse cu suport AURA, creând astfel o atmosferă de gaming unică.

Conectivitate pentru mai multe platforme

ROG Delta încorporează un conector USB-C care permite utilizatorilor să conecteze căștile la PC și la dispozitivele mobile. Un adaptor de la USB-C la USB 2.0 (Type-A) este de asemenea inclus, lărgind compatibilitatetea cu o gamă și mai mare de dispozitive. Indiferent că aleg să folosească conexiunea USB-C sau USB 2.0, utilizatorii se vor bucura de o experiență audio clară prin intermediul ES9218 QUAD DAC, fie că se află acasă sau în mișcare.

Preț și disponibilitate

ROG Delta sunt disponibile în România prin intermediul magazinelor specializate la un preț aproximativ de 920 lei.