Monitorul curbat CJ79 de 34 inci este primul de acest gen și suportă conectivitatea Intel Thunderbolt 3. A fost conceput pentru persoanele creative și pentru mediul de afaceri, care caută o experiență de lucru confortabilă, eficientă și conectivitate.

Compatibil atât cu Mac cât și cu PC-urile obişnuite, CJ79 are două porturi Thunderbolt 3 care transmit alimentare AC, imagini şi date la o viteză de procesare de până la 40 Gigabiți pe secundă (Gpbs), de opt ori mai mare decât USB 3.0, şi încarcă simultan dispozitive de până la 85 de wați (W), toate printr-un singur cablu.

Lucrul simultan la mai multe proiecte

CJ79 prezintă o imagine clară și curată, oferind în același timp o experiență duală, pe un singur ecran. Ecranul curbat ultra-wide de 3440x1440, cu un aspect ratio de 21:9, oferă tuturor utilizatorilor spațiul de lucru necesar pentru a efectua mai multe activități în mod eficient și confortabil. Cu ajutorul funcției Picture-by-Picture (PBP), profesioniștii pot afișa două surse, iar pentru optimizarea lucratului simultan la mai multe proiecte, funcția Picture-in-Picture (PIP) permite utilizatorilor să redimensioneze a doua sursă la până la 25% din ecran și să o poziționeze oriunde, pentru a avea un format mai ușor de citit.

Modelul curbat și ultra-wide 1,500R, este conceput pentru a urmări curba naturală a ochiului, pentru o experiență de vizionare imersivă și confortabilă. În plus, conectivitatea Thunderbolt 3, un nou nivel de capacitate de a încărca Mac-ul sau PC-ul, permite utilizatorilor să conecteze dispozitive adiţionale ce suportă Thunderbolt 3 sau USB direct la monitor.

Samsung CJ79 incorporează tehnologia Quantum Dot, oferind detalii realiste într-un spectru de culori sRGB de 125%. Tehnologia panourilor VA curbate produce un raport de contrast de 3.000:1. Tehnologia AMD FreeSync sincronizează rata de refresh a plăcilor video pentru modelul CJ79 pentru a reduce neclaritatea imaginii.

CJ89 - Un monitor de 43 de inci care mărește productivitatea

Modelul CJ89 este un monitor curbat ultra-wide de 43 inci, cu o rezoluție de 3840 x 1200, aspect ratio de 32:10, ce creează un spațiu de lucru mai mare și mai vibrant. Designul robust include un switch KVM încorporat, porturi USB de tip C și difuzoare stereo încorporate pentru o mai bună funcționare.

Monitoarele Samsung CJ79 și CJ89 sunt disponibile, în prezent, în Europa, urmând ca, în curând, să ajungă în întreaga lume.