The Frame a fost lansat prima oară în 2017 și a primit un upgrade anul acesta. La IFA 2018 The Frame a primit un upgrade serios. Televizorul e făcut să fie integrat cu galeriile de artă și când e închis și nu urmărești programele de pe cablu sau Netflix, poți să pui pe perete o lucrare de artă.

De asemenea, The Frame se conectează la o aplicație de pe telefonul mobil care pozează fundalul și se integrează cu tapetul sau peretele din spate. Așadar, televizorul există ca și cum nu ar fi acolo.

Oamenii folosesc doar 4 ore televizorul, iar Samsung vrea să diversifice uzul televizoarelor. Din acest motiv, pe lângă televizorul 8K, Samsung a anunțat și noi modele ale televizoarelor sale alternative: The Frame și The Wall.

The Frame e un televizor care poate fi pus pe perete și ca un tablou. Samsung are parteneriate cu diferite muzee din toată lumea și cu Magnum Photos. Așadar, poți alege lucrări de artă pe care să le pui pe televizor atunci când nu-l folosești. Televizorul a fost prezentat anul trecut, iar anul acesta e disponibil în Europa și într-o variantă cu diagonală de 49 de inci.