Circular, serviciu de abonare sustenabi

Se lansează Circular, un nou tip revoluționar de abonament ce ofera un mod mai sustenabil și mai facil de a folosi terminalele și tabletele Nokia. Circular diminuează impactul negativ pe care deținerea telefoanelor îl poate avea asupra planetei ținând terminalele și tabletele departe de depozitele de deșeuri și oferindu-le o a doua viață. Dispozitivele Nokia trec prin procesul de reciclare, recondiționare și reabonare sau sunt oferite unei cauze caritablie care are cea mai mare nevoie de ele.

Nokia X30 5G vine cu cea mai mică amprentă asupra mediului de până acum, precum și cea mai bună experiență de fotografie PureView

Nokia X30 5G este construit cu o carcasă realizată în întregime din aluminiu reciclat, iar spatele dispozitivului este realizat în procent de 65% din plastic reciclat, asftel Nokia X30 5G devenind cel mai sustenabil terminal al nostru de până acum, inclusiv în ce privește ambalajul. Folosirea unei cutii realizate în întregime din materiale certificate FSC și 94% hârtie reciclată reduce din emisiile de CO2 produse de transport, fapt ce a putut fi implementat prin eliminarea încărcătorului, pentru a reduce din cantitatea deșeurilor electronice.

Nokia X30 vine cu specificații premium, inclusiv cea mai bună experiență fotografică oferită până acum de terminalele noastre. Camera PureView de 50MP utilizează Stabilizarea Optică a Imaginii (OIS) și Inteligență Artificială (AI) pentru a capta un unghi ultra-wide uimitor și pentru fotografii viu colorate pe timp de noapte. Camera este protejată de sticla rezistentă la zgârieturi Corning® Gorilla® cu DX+ ce permite ca un procent de 98% din lumină să ajungă la senzorul principal, iar conținutul este adus la viață pe ecranul PureDispaly de 6,43 inchi prin culori intense și o experiență plăcută de vizionare.

Nokia G60 5G

Conceput într-un mod sustenabil cu un spate realizat în întregime din plastic reciclat și o carcasă fabricată în procent de 60% din același material, Nokia G60 5G aduce în premieră în seria G longevitatea seriei X. Ajutând clienții să-și păstreze telefonul pentru mai mult timp, acesta vine cu promisiunea „3-3-3”: trei ani de actualizări1] ale sistemului de operare Android, trei ani de actualizări lunare de securitate și o garanție extinsă de trei ani fără costuri suplimentare. Împreună cu ecranul său de 6,58 inchi FHD+ 120Hz pentru o derulare lină și o cameră triplă AI de 50MP, Nokia G60 5G face experiențele premium mai accesibile.

Nokia C31, baterie de 3 zile

Nokia C31 este cel mai nou terminal din populara serie C. Acesta oferă durabilitatea consacrată, un ecran HD+ îmbunătățit, de 6,7 inchi, și o durată de viață a bateriei de până la trei zile cu funcții de economisire a bateriei ajutate de Inteligența Artificială (AI). În plus, vine cu cel mai recent sistem de operare Android, camere triple atât în ce o privește pe cea principală, cât și pe cea frontală, și susținute de Camera by Google, precum și o protecție îmbunătățită cu rezistență la praf și umiditate. Cei doi ani garantați de actualizări de securitate periodice aduc protecție maximă și o durabilitate superioară prin protecția IP52, de la unul dintre cele mai riguroase standarde de producție din lume – totul la un preț ultra-accesibil, perfect pentru a iniția pe oricine în lumea terminalelor.

Nokia T21 – de încredere, conceput să dureze și o sursă de energie potrivită familiilor

Conceput cu o carcasă dură din aluminiu, inclusiv o husă pentru antenă realizată în procent de 60% din plastic recilat, noul Nokia T21 aduce toată durabilitatea și promisiunile la care te-ai aștepta de la o tabletă Nokia. Doi ani de actualizări software ale sistemului de operare Android asigură că terminalul rămâne la zi și în interior. Protecția de vârf din industrie, cu până la trei ani de actualizări lunare de securitate, îl face ideal pentru întreaga familie. Pornind la drum cu succesul predecesorului său, este îmbunătățit prin multiple funcții cerute de fani, cum ar fi streaming video HD, apeluri vocale și opțiunea de plată prin NFC.

NFC vă va ajuta afacerea în efectuarea plăților și va putea scana etichetele NFC, în timp ce funcția Second Screen vă va permite să vă extindeți și să controlați computerul Windows. Și, dacă vă simțiți creativ, schițați-vă ideile, notați-vă informații sau desenați următoarea capodoperă cu un stylus pen activ.

Noile accesorii audio Nokia

Oferind o calitate a sunetului de încredere inclusiv în deplasare, noul difuzor Nokia Portable Wireless Speaker 2, complet impermeabil, vine cu un design exterior din material 100% reciclat și o autonomie uimitoare a bateriei, de 22 de ore

Noile căști Nokia Clarity Earbuds 2 Pro vin într-o carcasă de încărcare realizată 100% din plastic reciclat și oferă o experiență audio bogată, neîntreruptă, și cu un sistem Hybrid Active Noise Cancelling.

Prețuri și disponibilitate

Cele patru noi dispozitive vor fi disponibile în magazinele internaționale de specialitate începând de astăzi.

  • Nokia X30 5G va fi disponibil în România din 20 septembrie, în culorile Cloudy Blue sau Ice White, cu configurații de memorie și stocare de 6/128 GB și 8/256 GB, la un preț recomandat începând cu 2299 RON.
  • Nokia G60 5G va fi disponibil în România din 20 septembrie, în culorile Pure Black sau Ice Grey, cu configurații de memorie și stocare de 6/128 GB și 4/64 GB, la un preț recomandat începând cu 1599 RON.
  • Nokia C31 va fi disponibil în culorile Mint, Charcoal and Cyan, cu configurații de memorie și stocare de 3/32 GB, 4/64 și 4/128 GB. Verificați disponibilitatea locală.
  • Nokia T21 va fi disponibil în România din 15 noiembrie, în culoarea Charcoal Grey, cu configurații de memorie și stocare de 4/64 GB și 4/128 GB, la un preț recomandat începând cu 1299 RON.