IKEA anunță cel mai nou membru al gamei de boxe Bluetooth, denumit VAPPEBY, o lampă cu boxă portabilă, care va ajuta oamenii să aducă muzica și în afara casei lor. Aceasta este reîncărcabilă, are un bec LED încorporat cu două moduri de lumină diferite și oferă sunet 360. Mai mult, pentru a face față și în condiții nefavorabile, noua lampă cu boxă încorporată vine cu un grad de protecție IP65, ceea ce înseamnă că prezintă rezistență la praf și picături de apă. Noul produs are un design tip lanternă și un mâner foarte ușor, fiind un dispozitiv util, care poate fi folosit oriunde este nevoie.

„VAPPEBY poate fi un produs esențial pentru balcon, poate fi folosit în grădină sau oriunde este nevoie. Sunetul și lumina se completează în mod ideal atunci când doriți să creați momente magice de zi cu zi alături de prieteni și familie. Cele două moduri de lumină diferite, autonomia îndelungată a bateriei și rezistența crescută vor permite folosirea dispozitivului într-un mod optim de către consumatori.”, spune Stjepan Begic, unul dintre utilizatorii produsului din IKEA, Suedia.

Fiind prima boxa Bluetooth de pe piață, aceasta vine cu funcția Spotify Tap, ceea ce înseamnă că butonul de pornire are proprietatea de a deschide Spotify cu ajutorul dispozitivului conectat. Cu o singură apăsare, Spotify reia redarea audio de unde a rămas ultima dată. Dacă este apăsat din nou, boxa va genera muzică nouă pe baza preferințelor de ascultare ale utilizatorului. VAPPEBY funcționează și cu alte platforme de streaming sau permite redarea conținutului audio stocat pe dispozitivul de pe care utilizatorul este conectat

„Acesta este un nou produs esențial pentru gama noastră de boxe Bluetooth și reprezintă un pas important în călătoria IKEA de aduce muzica mai aproape de cât mai mulți oameni. Obiectivul nostru principal este de a îmbunătăți experiența utilizatorului, de a ușura accesul acestuia și de a transforma muzica și lumina în elemente și mai accesibile.”, continuă Stjepan Begic.

Boxa are o autonomie a bateriei de până la 12 ore și se încarcă prin conector tip USB-C. Aceasta va fi disponibilă în două variante de culoare, albastru și gri, în majoritatea piețelor în care IKEA este prezentă, începând cu luna aprilie. Funcția Spotify Tap va fi pe toate piețele în care aplicația Spotify este deja disponibilă.