Noul flagship al celor de la LG, G6, urmează să fie lansat la MWC 2017, eveniment care va debuta sâmbăta aceasta la Barcelona. După rateul uriaș dat cu modelul anterior, G5, firma sud-coreană are teren de recuperat în fața rivalilor săi. Astfel că va fi foarte interesant de văzut ce ni se pregătește în acest an.

O nouă poză a ”scăpat” pe Internet, din care putem observa că noul terminal va fi construit în exclusivitate din metal și va fi, de asemenea, rezistent la apă. Asta nu e o inovație incredibilă, însă camera duală de 13 megapxeli de pe spate se anunță a fi una dintre cele mai bune care pot fi puse pe un telefon.

lg g6 imagine leaked
Foto: GearIndia

De asemenea, site-ul Pocketnow.com, notează că noul senzor de amprente va fi unul ”state-of-the-art”, iar amplasarea sa este similară cu cea de pe Google Pixel, respectiv pe spatele telefonului. Aspectul va fi unul elegant, demn de un telefon care va costa undeva în jurul a 700-800 de dolari la lansare. 

lg g6 imagine leaked
Foto: underKG

Ecranul va fi de 5,7 inci, iar una dintre noutăți va fi includerea Google Assistant pentru prima dată pe un telefon care nu se numește Google Pixel. Nu se știe încă în câte versiuni de design va fi disponibil acesta, sau dacă vom avea un finisaj mat și altul lucios, însă se pare că bateria va fi una mai mai mare, iar rezistența la presiune este și ea mai mare.