Impact Hub a închiriat o suprafață de 1,675 de metri pătrați în cadrul proiectului office Timpuri Noi Square, alături de DCS Plus – o companie specializată în furnizarea soluțiilor IT pentru industria de turism -, care a închiriat o suprafață similară, scrie wall-street.ro.

Impact Hub București își va reloca activitățile în Timpuri Noi Square pe parcursul trimestrului trei al acestui an. Noii chiriași au ales proiectul Vastint datorită etajelor eficiente și a nevoii de a activa într-un ansamblu de birouri de Clasa A localizat în centrul orașului”, a precizat Eduard Turcoman, broker senior în cadrul Cushman & Wakefield Echinox, compania de consultanță care a asistat tranzacția pentru spațiul de birouri.

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 metri pătrați de birouri și spațiu comercial, plus 50.000 metri pătrați de spațiu rezidențial. Este cel mai mare proiect mixt care există în țara noastră în prezent.

”Datele tehnice sau contractuale sunt mai degrabă confidențiale”, ne-a declarat Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub Bucharest & Cluj-Napoca, adăugând că vor reveni în cel mai scurt timp cu informații pentru antreprenori în ceea ce privește relocarea în noul spațiu. Comunitatea antreprenorilor care folosesc spațiul de coworking, participă la evenimentele organizate de hub sau la programele de incubare derulate de Impact Hub Bucharest depășește 11.000 de persoane din domenii precum IT, marketing, design, tech, educație, consultanță, travel, afaceri sociale, arhitectură.

Fondat în 2012 de Vlad Craioveanu, Oana Păun şi Alexandra Pode, Impact Hub Bucharest are drept misiune susținerea inițiativelor antreprenoriale cu impact pozitiv pentru societate, dezvoltând o platformă de comunicare și colaborare între diferite sectoare. Pe lângă spațiul colaborativ de lucru (de 300 de metri pătrați, inițial, și de 600 de metri pătrați în prezent), organizația a inițiat și dezvoltat o serie de programe de incubare și accelerare a startup-urilor, sesiuni de mentorat și evenimente pe diferite teme de interes pentru antreprenorii români.