Minutizer anunță organizarea celui de-al doilea hackaton din România dedicat industriei fintech, Fintech Camp.

Acesta va avea loc în perioada 4-6 noiembrie 2016, la București, în spațiul pus la dispoziție de TechHub București. Hackatonul va reuni câteva zeci de programatori, designeri și antreprenori implicați în această industrie sau care sunt interesați să dobândească experiență practică relevantă.

“Tehnologia financiară (fintech) este unul dintre domeniile cu mare potențial la nivel global, având menirea de a construi noi modele de business prin care băncile, firmele de asigurare, brokerii financiari și alți actori din piață să poată oferi cele mai bune servicii clienților și partenerilor de afaceri. În contextul  în care tehnologia schimbă paradigme din ce în ce mai frecvent, este o provocare pentru orice startup sau freelancer să creeze un produs ori un serviciu care să schimbe din temelii felul în care circulă banii și sunt prestate serviciile financiare”, a declarat Andrei Neagu, Project Manager al Fintech Camp.

Suntem încrezători că Fintech Camp va constitui punctul de plecare al unei comunități naționale sau chiar regionale de persoane implicate în industria fintech și avem deja discuții începute pentru organizarea edițiilor ulterioare ale hackathonului în Sofia și Helsinki”, a mai spus acesta.

Participarea la Fintech Camp este gratuită, fiind posibilă în urma unei selecții preliminare a persoanelor înscrise, în funcție de interesul și experiența lor anterioară în domeniu.

Înscrierea este deschisă pe site-ul evenimentului, hackathonul fiind dotat cu premii ce vor fi anunțate în curând de către organizatori și cel mai interesant, echipa care va obține cele mai bune rezultate va merge la Ultrahack Tournament, cel mai mare hackathon și concurs de inovații din Europa, care va avea loc in Helsinki, unde castigatorul va lua 50 000€ cash.