În acest moment, partenerii fondului au ca scop intensificarea eforturilor investiționale pentru sprijinirea ”celor mai ambițioși antreprenori europeni”, după cum relatează TechCrunch.

Al doilea fond al Mosaic Ventures dispune de 150 de milioane de dolari, iar VC-ul va continua să investească în runde de tip Series A, susținând financiar între 5 și 10 noi companii anual. Partenerii Mosaic Ventures vor să fie, în continuare, unul dintre principalii investitori ai acestor startup-uri, oferind cecuri cu o valoare cuprinsă între 3 și 7 milioane de dolari.

Mosaic Ventures a fost lansat acum 4 ani și până acum a realizat investiții în 20 de startup-uri din diverse sectoare. Printre cele mai importante se numără cele în Blockstram și Blockchain, Habito – un fintech -, Auterion – o companie de drone.

Unul dintre domeniile de maxim interes pentru acest fond de investiții continuă să rămână cel al machine learning, partenerii Mosaic fiind de părere că această tehnologie va avea un impact major într-o grămadă de industrii și afaceri.