Un nou hub pentru coworking a fost lansat astăzi la București. Ingenius Hub e un spațiu deschis de compania de consultanță Loop Operations, în parteneriat cu ASE București, Arott și CCDL. Proiectul a fost realizat printr-o finanțare europeană nerambursabilă.

Ingenius Hub

Ingenius Hub oferă două spații în București, unul în apropiere de Piața Universității, pe Bd. Nicolae Bǎlcescu (între Piaṭa Romanǎ ṣi Universitate), iar celălalt pe Str. David Praporgescu (aproape de Hotel Intercontinental).

De aceste spații poate beneficia oricine, cu condiția ca timpul petrecut aici să fie dedicat afacerii personale, indiferent dacă business-ul se află în stadiul de idee sau are deja primii clienți.

Totodată, Ingenius Hub oferă ṣi o platformă susținută de Loop Operations alături de partenerii săi, prin care sunt oferite pachete de servicii pentru deschiderea și funcționarea unei afaceri, preṭurile fiind adaptate tinerilor la început de carierǎ.

Cât costă Ingenius Hub?

Pachetul minim pentru accesul în hub începe de la 245 de lei pe lună pentru 25 de ore de acces ṣi alte beneficii. Existǎ de asemenea, pachete cu 50 de ore (485 lei/lunǎ) sau 100 de ore (960 lei/lunǎ) de acces în hub, plus multe alte facilitǎṭi incluse în pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare ṣi aparaturǎ pentru evenimente sau servicii contabilitate.

Ingenius Hub

Pe lângă mentorat, spațiu dedicat afacerii, pachete de servicii business și șansa de a primi finanțare din nenumărate surse, inclusiv fonduri nerambursabile, Ingenius Hub oferǎ ṣi oportunitatea de a pǎstra o relaṭie apropiatǎ cu oameni de afaceri specialiṣti pe anumite domenii, de la consultanṭǎ juridicǎ sau psihologi ṣi pânǎ la contabili sau specialiṣti în marketing ṣi branding. În calitate de mentori ai Ingenius Hub, aceṣtia vor asigura consultanțǎ lunarǎ pentru membrii hub-ului.