Pentru anul școlar 2017 - 2018, Adservio preconizează o creștere a cotei de piață atât în România, cât și peste graniță. Compania a trecut deja Prutul, în Republica Moldova, unde a implementat platforma la liceul Prometeu Prim din Chișinău și se bucură de un real succes în rândul managementului, profesorilor, părinților și al elevilor.

Până la finalul anului, Adservio își propune să ajungă în peste 50 de unități școlare din Republica Moldova. Mai mult, împreună cu Telekom România, reprezentanții companiei preconizează că va fi depășit numărul de 200 de școli unde va fi implementată platforma. Planul este ca serviciile Adservio să fie disponibil în cât mai multe școli, pentru a le ușura cât mai mult munca elevilor, profesorilor și părinților. Pentru 2018 plănuiește și proiecte pilot în alte două-trei țări din Europa.

Noul an mai vine cu o surpriză importantă din partea Adservio: o campanie online dedicată elevilor olimpici. Adservio va promova pe site-ul oficial, pe prima pagină, elevii olimpici din școlile unde platforma este implementată. Săptămânal va fi scoasă în evidență povestea unui olimpic și îi va fi astfel recunoscută public performanța în educație. De asemenea, Adservio va continua și în acest an să sponsorizeze un elev cu rezultate excepționale la învățătură, cu o bursă de merit în valoare de 2.200 de lei pe an.

Planul este ca serviciile Adservio să fie disponibil în cât mai multe școli, pentru a le ușura cât mai mult munca elevilor, profesorilor și părinților. Pentru 2018 plănuiește și proiecte pilot în alte două-trei țări din Europa

În ceea ce privește funcționalitățile, pentru anul școlar 2017 - 2018, Adservio a adus îmbunătățiri modulelor de Fișiere, Secretariat, iar cel de Activități extrașcolare, unde elevii, părinții și profesorii se pot organiza pe grupuri de interese, cum ar fi „Club de șah”, „Ieșire la teatru” și multe alte evenimente planificate împreună cu clasa.

Utilizatorii platformei vor avea acces și la modul de Taxe, în cazul școlilor private, prin care părinții sunt anunțați despre facturi, termene limită sau restanțe. Astfel, administrația școlii poate avea o viziune de ansamblu asupra situației taxelor. În aplicație există și posibilitatea de a crea taxe noi pentru diverse evenimente apărute pe parcursul anului școlar.

Pentru semestrul al doilea, Adservio pregătește modificări la modulul Mesagerie, dar și la cel de Rapoarte, care va conține chestionare și formulare de feedback despre materii. Acestea vor putea fi completate de către elevi, împreună cu părinții și profesorii, la sfârșitul fiecărui semestru.