INCOME, un marketplace pentru investiții în împrumuturi din Estonia, axată pe siguranța investitorilor, vizează să strângă 400.000 de euro pe platforma de crowdfunding SeedBlink. Campania de crowdfunding cu capital propriu a INCOME începe pe 28 septembrie.

În 2021, INCOME a fost lansată cu scopul de a face ca investițiile în împrumuturi să fie simple și sigure. INCOME îmbunătățește siguranța investițiilor în împrumuturi implementând elemente de securitate de nivel instituțional, care până acum nu au fost încă disponibile investitorilor retail, precum și prin procese riguroase de due diligence, prin inovații tehnologice și structuri de securitate localizate.

În luna februarie a acestui an, compania a lansat platforma sa de investiții, permițându-le investitorilor să investească în împrumuturi provenite de la companii de împrumut selectate la nivel global. La scurt timp după aceea, compania a lansat aplicația sa mobilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Aplicația mobilă face ca accesul la împrumuturile listate pe platformă să se facă cu ușurință și simplifică experiența utilizatorului.

INCOME intenționează să strângă un total de 1,3 milioane de euro într-o rundă de finanțare inițială, combinând investitorii tradiționali în start-up-uri și crowdfunding.

Campania INCOME de pe SeedBlink poate fi accesată aici. SeedBlink acoperă 400.000 de euro din runda totală, în urma investiției realizate de investitorului principal, Tolaram Fintech, care face parte din Tolaram Group.

Tolaram este o companie cu sediul în Singapore, cu investiții în produse de larg consum, fintech și infrastructură și cu venituri anuale de peste 1,2 miliarde dolari. Această rundă de investiții este deschisă și pentru alți investitori.

Finanțarea, folosită pentru accelerarea creșterii companiei

INCOME va folosi încasările pentru a angaja oameni în funcții cheie, pentru a continua dezvoltarea de produse pentru aplicația mobilă destinată investitorilor retail și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, precum și pentru a continua să-și dezvolte capacitatea de integrare a investitorilor instituționali.

INCOME caută să atragă mai multe companii de împrumut care să-și înregistreze împrumuturile pe platforma INCOME, dorește să lanseze o funcționalitate de piață secundară și urmărește să atragă investitorii instituționali.

INCOME a strâns deja 1 milion de euro în runda de finanțare pre-seed, în principal de la investitori angel. Compania s-a bucurat de tracțiune timpurie de la lansare și are deja venituri. INCOME are aproximativ 600 de utilizatori înregistrați și în prezent crește cu 10% pe săptămână.

”Faptul că ne concentrăm pe siguranța și pe simplificarea experienței de investiții în ansamblu este esențial pentru ca împrumuturile să treacă în mainstream, ca fiind cea mai importantă clasă de active alternative. Pe piață nu există nicio altă platformă de investiții care să facă ceea ce facem noi și ne bucurăm să vedem că produsul nostru este acum disponibil pentru investitori. Această campanie de crowdfunding ne permite să atragem atenția investitorilor și să-i invităm pe investitori să ni se alăture în călătoria noastră de construire a unui business de talie mondială, precum și de a schimba investițiile în împrumuturi o dată pentru totdeauna. Am ales Seedblink, fiind o platformă emergentă, pentru că se concentrează foarte mult pe tehnologie și pentru că știm cât de important este să susținem platformele noi. INCOME este o companie de tehnologie orientată către viitor, cun un rol definitoriu în această industrie și care își propune să atingă o creștere exponențială ”, declară Kimmo Rytkönen, CEO și Co-Fondator INCOME.

”INCOME este o platformă de investitii asemănătoare cu SeedBlink, dar concentrată pe cu totul altfel de tranzacții: investițiile în împrumuturi. Echipa din Estonia a creat a 3-a generatie de platforme care reduce riscul investitorilor prin noi elemente de securitate. Tracțiunea dovedită în mai puțin de 6 luni ilustrează nevoia care există pe piață de un astfel de instrument de diversificare a portofoliului de investiții, iar background-ul în Fintech și creditare al fondatorilor asigură premisele unui produs state-of-the-art”, declară Ionuț Pătrăhău, Managing Partner SeedBlink.

INCOME este o platformă de investiții din Estonia care le permite investitorilor să investească în împrumuturi pe getincome.com sau prin aplicația mobilă a companiei. I

NCOME a fost fondată în 2020 de Kimmo Rytkönen, Mikk Läänemets și Meliina Räty, pentru a face ca investițiile în împrumuturi să fie mai sigure. Compania realizează acest lucru printr-o nouă utilizare a tehnologiei și prin implementarea unor elemente de securitate anterior indisponibile investitorilor retail.