La FineStore găsiți idei de cadouri pentru Paște care să mulțumească și cele mai fine gusturi!

Paștele se apropie cu pași repezi și nu vrei să rămâi în urmă cu cumpărăturile, însă parcă nici nu te-ai îmbulzi cu toată lumea prin magazine în această perioadă? Tocmai de aceea coșurile cadou alcătuite cu pricepere și ingeniozitate de specialiștii de la FineStore pot fi soluția salvatoare.

Selecțiile de băuturi alcoolice din toate gamele - de la vin și șampanie, până la whisky și lichior -, asortate cu delicatese precum panettone pufos, biscuiți și fursecuri delicioase sau ciocolată fină, sunt menite să satisfacă orice gusturi și vor purta pe oricine într-o călătorie senzorială de neuitat; în plus, prețurile sunt pentru toate bugetele, de la câteva zeci de lei până la peste 2.000 de lei, dacă doriți să faceți un cadou de o distincție aparte unei persoane cu adevărat speciale.

Daruri deosebite pentru toate gusturile și buzunarele

Fiecare om drag merită atenția ta de Paște, când copilul din fiecare dintre noi abia așteaptă să se bucure de cadourile de la Iepuraș. Fă o mică sau o mare bucurie membrilor familiei pe care poate nu îi vei vedea de sărbători în acest an, prietenilor și, de ce nu, colegilor, arătându-le că te-ai gândit la ei.

De la băuturi tari, pentru bărbați puternici, până la lichioruri fine pentru doamne delicate, de la vinuri cu buchet deosebit, până la șampanii de lux, de la ceaiuri și cafele pline de savoare, până la dulciuri sofisticate, toate se regăsesc în coșuri cadou ce așteaptă să ajungă pe masa celor cărora vrei să le faci Sărbătorile Pascale mai frumoase.

Pentru daruri mai personale, pentru acei oameni cu adevărat speciali din viața ta, alege coșuri cadou care conțin și cosmetice sau parfumuri de la branduri renumite.

Comandă online pentru a-ți face goana după cadouri mai ușoară

Toate tipurile de cadouri se pot comanda online pe FineStore.ro, pentru ca tu să îl ajuți pe Iepurașul de Paște să ajungă în casele celor dragi. Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 199 de lei, oriunde în țară.

Bucuria făcută cuiva și momentele de relaxare de care poți profita în perioada Paștelui sunt neprețuite, așa că aruncă o privire la ofertele speciale de pe FineStore, magazin online de băuturi alcoolice care a adunat laolaltă branduri precum Glenfiddich, Moet, Vertigo sau Dictador, printre multe altele, pentru a face viața mai ușoară celor care nu au timpul necesar să colinde prin magazine. Dacă tot ai ajuns aici pentru a cumpăra cadouri, poate este momentul să îți faci și ție o mică bucurie și să comanzi băuturile pentru mesele festive sau pe care să le savurezi în zilele și serile de minivacanță, la un film bun sau în timp ce citești o carte.