Platforma factureaza.ro ajută companiile să emită facturi clienților persoane juridice și le oferă acestora soluții integrate pentru întregul flux de lucru, de la emiterea facturii și până la încasarea ei.

Serviciile adiționale integrate prin care startup-ul brașovean își sprijină clienții în procesul comercial sunt platforme de e-commerce, procesatori de plăți, furnizori pentru colectarea debitelor restante și a celor de finanțate a facturilor în termen, cum este parteneriatul cu Instant Factoring.

Fiecare funcționalitate suplimentară are scopul de a digitaliza procesele de lucru, salvând timp și resurse umane, consumate de regulă în activități manuale și birocratice. Utilizatorii interacționează cu interfețe prietenoase, intuitive și ușor accesibile.

Integrarea cu Instantfactoring.com vine în sprijinul clienților factureaza.ro, facilitându-le finanțarea facturilor în maximum 24 de ore. Întreaga procedură de accesare se realizează direct din aplicația platformei de facturare, printr-un proces extrem de simplu - literalmente prin 2 click-uri.

Clientul se loghează în contul său, selectează facturile aflate încă în termenul de plată, solicită finanțarea prin completarea câtorva date de identificare ale companiei, și primește înapoi valoarea finanțată, iar banii îi sunt transferați în cont în maximum 24 de ore.

Instant Factoring finanțează până la 100% din valoarea facturilor, pentru companii cu activitate comercială în România, indiferent de domeniul de activitate și de experiența companiei pe piață. În evaluarea acordării finanțării accentul este pus pe situația financiară și istoricul de plăți al companiei debitoare.

Prin solicitarea finanțării facturilor de către Instant Factoring, compania primește implicit și o analiză a solvabilității partenerilor săi de afaceri. Astfel, antreprenorii pot lua decizii corecte și informate asupra riscurilor comerciale la care se supun.

”Experiența ultimelor luni ne-a arătat că digitalizarea tuturor fluxurilor dintr-o companie, precum și în relația cu terții este imperativă în actuala economie de piață. Prin urmare, vizăm să fim parte activă din acest proces, iar companiile românești cu activitate comercială locală și internațională, să aibă acces la soluția noastră flexibilă, rapidă și complet automatizată. Toate acestea sunt disponibile acum la un click distanță ”, declară Cristian Ionescu, cofondator Instant Factoring.