Site-ul applytoyc.com e util pentru cei care vor să aplice la acceleratorul american, dar și la alte oportunități de acest fel, pentru că e vorba, până la urmă, de a ști să faci un pitch și să vorbești cu investitorii.

Site-ul te trece prin patru puncte interesante. În primul rând, ai o secțiune pe site-ul Y Combinator care-ți explică despre cum să aplici. De asemenea, un alt pas explicat pe site e ce vrea Y Combinator, de exemplu, afaceri care pot ajunge la evaluări de 10 miliarde de dolari. Acest lucru e o lecție importantă atunci când aplici la orice accelerator: să înțelegi foarte bine ceea ce caută, ce tip de companii și ce îți pot oferi.

O secțiune interesantă e cea care listează aplicațiile făcute de startup-uri care au trecut prin Y Combinator, de exemplu, Dropbox. Alte aplicații pe care le poți găsi acolo sunt cele de la Reddit, Scribd sau Thumbtack. Ai și video-uri de prezentare ale altor startup-uri care au intrat în program. E mereu util să vezi cum au făcut ceilalți lucrurile bune. Să scrii un pitch e complicat.