Startup-urile din România care vor să învețe despre ce înseamnă să construiești o afacere cu impact social pot participa pe 21 aprilie la evenimentul Investment Ready Warm-up.

Screen Shot 2016-04-18 at 14.21.51

20 de startup-uri vor fi selectate pentru a fi evaluate și a primi cunoștințe necesare pentru dezvoltarea afacerii. Două proiecte care demonstrează la finalul evenimentului cel mai înalt potențial vor fi selectate pentru a participa la programul dedicat antreprenorilor din Europa Centrală și de Est - Investment Ready Academy Viena.

Workshop-urile de săptămâna aceasta au loc la Bursa de Valori București, iar atelierul are loc între 9 și 18. Cei selectați să ajungă la Viena vor învăța acolo în trei module de studiu care au ca scop perfecționarea modelului de afaceri, construirea unui dosar atractiv pentru investiții și prezentarea acestuia în fața investitorilor.

Atelierul e organizat de antreprenorul și investitorul Matei Dumitrescu, reprezentantul Investment Ready în România, membru în asociația de investitori Techangels. Alături de el, vor fi prezenți o serie de mentori și investitori - președintele Bursei Române de Afaceri, Valentin Preda, Robert Knapp, CEO Cyberghost, Andreas Fuhrman, fost CEO Henkel și în prezent implicat în proiectul profit.ro, dar și alți investitori din Techangels.

Ce rezultate au avut cei de la Investment Ready? Din aproape 700 de startup-uri și 300 de participanți prezenți la Warm-up-uri în 11 țări, au reușit să atragă 2 milioane de euro fonduri.

Formularul de înscriere pot fi găsit aici.

Despre ediția din 2015 puteți afla mai multe în videoclipul acesta.