Conform 9to5Mac există dovezi potrivit cărora Apple va echipa unul dintre moelele de iPhone 13 cu 1 TB spațiu de stocare. Sursa a citat analiștii de la firma de investiții Wedbush, care a indicat lanțul de aprovizionare drept dovadă pentru această posibilitate. În prezent, cel mai mare spațiu de stocare oferit pe iPhone este de 512 GB, deci un iPhone 13 cu 1 TB de stocare ar fi o premieră pentru Apple.

Nu este prima dată când apare acest zvon. În octombrie Jon Prosser - care, trebuie remarcat, nu are întotdeauna dreptate - a vorbit și el despre această posibilitate. Prosser a reiterat această predicție în ianuarie pe Front Page Tech, spunând că majoritatea prototipurilor high-end de iPhone 13 dispun de 1 TB de stocare.

Preț iPhone 13

Cel mai probabil ca Apple să continue cu patru modele și anul acesta. Cu alte cuvinte, vom vedea iPhone 13 Mini (deși iPhone 12 Mini a fost sub așteptări din punct de vedere al vânzărilor), iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Principalele diferențe dintre modele se vor face la nivelul camerelor foto, dar și la nivel de stocare acum.

Astfel, cel mai probabil, dacă zvonurile se adeveresc, iPhone 13 Pro Max va fi modelul cu 1 TB spațiu de stocare. Drept urmare, prețul lui iPhone 13 Pro Max 1 TB ar putea fi de 10.000 de lei, având în vedere că modelul iPhone 12 Pro Max cu 512 GB se vinde acum cu 8200 de lei.

Vom vedea dacă așa va sta situația și dacă iPhone 13 va fi primul telefon Apple cu un preț de 10.000 de lei.