Cea de-a cincea ediție se va desfășura în pavilioanele C1 și B1, dintre care unul nou inagurat (B1), iar panel-urile și competițiile de gaming vor avea loc pe două scene construite de la zero.

În acest moment, organizatorii au anunțat primul invitat de la Hollywood care va sta de vorbă cu fanii la ediția din 2018 a Comic Con.

Actorul Jim Beaver, recunoscut pentru rolul lui Bobby Singer, mentorul lui Sam și Dean Winchester din Supernatural, vine pentru prima dată în România.

Jim Beaver este cunoscut și pentru rolurile din super producțiile Deadwood, Justified sau Harper’s Island. În cei peste 40 de ani de carieră, actorul american și-a făcut apariția în zeci de seriale și filme, dintre care enumerăm Dallas, CSI, The Mentalist, Lie to me, Breaking Bad, Better Call Saul, The Ranch, NCIS, Bones, Law and Order, Criminal Minds și multe altele.

Jim Beaver este, de asemenea, și un pasionat istoric al cinematografiei, trecându-și în palmares numeroase recenzii, precum și două cărți. În 2009, actorul și-a lansat o carte de memorii emoționantă, Life's That Way: A Memoir, primită cu căldură de public și evaluată în termeni laudativi de publicații precum L.A. Times sau People Magazine.

Numele originar al tatălui său, înainte să emigreze în SUA, a fost Beauvoir, Jim fiind astfel văr îndepărtat al celebrei scriitoare Simone de Beauvoir.

Abonamentele valabile toate cele 3 zile se pot achiziționa online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele în format fizic pot fi găsite în magazinele din rețeaua Eventim.