UPDATE 24 noiembrie:

Campania derulată pe SeedBlink reprezintă o rundă intermediară, 200.000 EUR fiind acum disponibili pentru investiție pe SeedBlink, dintr-un total de 525.000 EUR. Runda este de tip bridge, fiind inițiată în iulie anul curent când un grup de angeli, printre care și Oliver Hehl (Angel investor & Advisor), a angajat 250.000 EUR, urmată de o faza ulterioară în octombrie, când Jobful a mai primit angajamente în valoare de 75.000 EUR de la 2 investitori privați, printre care și Andrei Gaman (Angel investor & Advisor).

Detaliile listării Jobful pe SeedBlink pot fi accesate aici.


Jobful Career Platform este o soluție SaaS personalizată end-to-end și care folosește gamification, cu scopul de a ajuta companiile să atragă, să interacționeze cu și să angajeze candidații cei mai potriviți. Jobful Career Platform conectează canalele de sourcing și sistemul de management al aplicanților prin pagina de cariera.

Jobful a fost lansat în urmă cu doi ani și jumătate, ca o platformă de recrutare gamificată care ajută companiile să răspundă nevoilor de achiziție de personal într-un mod mai eficient. După validarea produsului și a eficacității acestuia, a fost transformat într-o soluție globală care adresează și îmbunătățește procesele de recrutare.

SeedBlink este cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, atât din punctul de vedere al sumelor tranzacționate cât și al numărului de investitori, oferind celor interesați o metodă simplă de a investi în startup-uri inovative. Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovative cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale. Misiunea SeedBlink este să democratizeze investițiile în startup-uri și să dezvolte mediul antreprenorial inovator din regiune.

„Catalizatorul succesului Jobful de până acum a fost, în multe situații, nerăbdarea constantă de a duce acest business la următorul nivel. Ne-am adaptat rapid contextului generat de actuala criză de sănătate și pivotăm acum către piața din Statele Unite. Suntem bucuroși să lansăm această campanie alături de SeedBlink și să oferim mediului de business din România oportunitatea de a se alătura parcursului Jobful, de a contribui și de a beneficia de rezultatele acestui startup,” a declarat Mihai Cepoi, CEO și co-founder Jobful.

Campania SeedBlink reprezintă un o rundă intermediară, întrucât compania dorește să își crească investiția pe piața SUA, pe baza experienței și testelor pe care le-a efectuat deja și să închidă runda de Seed în T2 din 2021.

„Este prima dată când listăm un bridge până la o finanțare ulterioară Serie A, utilizat de companie pentru a valida tracțiunea necesară unei evaluări mai mari. Este un produs cu ajutorul căruia ajutăm Jobful să facă pasul către finanțare structurată pe de-o parte, și dezvoltare accelerată pe de altă parte. Suntem mândri să fim aici și să putem oferi această oportunitate investitorilor SeedBlink,” declară Andrei Dudoiu, CEO și Co-Fondator SeedBlink. Pașii următori rundei actuale de finanțare de tip bridge sunt:

  • Investiții în strategia globală de marketing pentru generarea de clienți potențiali de inbound și outbound;
  • Investiții în reprezentanți de vânzări de vârf dedicați pieței din SUA - Sales Manager și Channel Manager;
  • Investiții în echipa de dezvoltare pentru a optimiza și automatiza implementarea;
  • Continuarea investiției în capabilității de inovare pentru inteligență artificială / machine learning și mecanicile de gamification.

Jobful se va lansa oficial pe piața SUA la începutul anului 2021 și se va concentra exclusiv pe dezvoltarea afacerii la nivel internațional în primele 2 trimestre ale anului, angajându-se să închidă runda de seed la sfârșitul primei jumătăți a anului 2021.

Prioritățile și etapele actuale ale Jobful sunt:

  • confirmarea noului model de business SaaS într-un mod scalabil și previzibil (T1 2021)
  • depășirea sumei de 30.000 EUR venituri recurente lunare (MRR, T1 2021)
  • aducerea unui investitor instituțional (Seed, T2 2021)

În premieră, SeedBlink oferă investitorilor un produs de tip convertible loan, mai favorabil decât o investiție directă în capital, datorită opțiunilor pe care le oferă. Acest convertible loan, în care au investit deja toți finantatorii Jobful de pană acum, permite conversia in actiuni la runda de finanțare următoare, cu un discount de 40%.

Instrumentul se semnează la o evaluare maximă de 6.000.000 Euro, în condițiile în care rundă de SEED va avea loc la o evaluare de cel puțin 10.000.000 euro, caz în care investitorii vor primi în momentul conversiei un discount de 40%.

În cazul în care rundă nu va avea loc până la scadență – 30.09.2021 – sau va avea loc la o evaluare mai mica, semnatarii au opțiunea fie să convertească cu discount de 40% față de evaluarea din acel moment, fie să ceară rambursarea împrumutului cu o dobândă de 10% pe an.