Rolurile disponibile variază de la programare până la roluri de leadership, artă și design, fiind incluse, printre altele, poziții de C++ Software Engineer, Java Software Engineer, Technical Interface Designer, Development Director, Producer, Game Designer, Technical Artist și UX Designer.

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care operează în România și unul dintre cele două studiouri la nivel global unde este dezvoltată franciza FIFA, alături de studioul EA Vancouver din Canada.

EA România este prezentă local din 2006, perioadă în care a dezvoltat atât titluri precum FIFA, Need for Speed și UFC cât și tehnologii precum motorul Frostbite. Echipa multidisciplinară de români care contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai populare jocuri video din lume cuprinde peste 1.500 oameni cu roluri diverse, precum producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, artiști grafici, experți UX, analiști QA, technical leads, administartori de sistem și multe altele.

Joburi EA România în București

"Suntem mândri să continuăm extinderea studioului EA din București. EA România a devenit unul dintre cele mai mari studiouri EA din lume, iar echipa și operațiunile noastre din București au crescut constant, incorporând acum toată gama de activități specifice dezvoltării de jocuri și tehnologie – creație, execuție, programare, analiză, live management și verificare a calității. Nu lucrăm doar la dezvoltarea unora dintre cele mai mari și mai populare jocuri video din lume, cum ar fi FIFA și Need for Speed, dar avem și echipe dedicate tehnologiei, care coordonează partea de securitate, cloud și, desigur, motorul Frostbite, cel din urmă ajutându-ne să lărgim granițele tehnologice pentru dezvoltatorii de jocuri, permițându-ne să inovăm permanent”, a declarat Andrei Lăzărescu, Senior Producer EA SPORTS, EA România.

Lista completă a rolurilor disponibile în cadrul EA România include: Development Director, C++ Software Engineer, Java Software Engineer, Rendering Software Engineer, Technical Interface Designer, Game Designer, Game Producer, Technical Artist, UX Designer, Online Software Engineer și Systems Software Engineer.