Compania și-a propus să își mărească personalul cu 50% în acest an, ajungând astfel la 600 de angajați la sfârșitul anului 2019, față de 400 la începutul anului.

„Am crescut într-un ritm foarte rapid la nivel local, evoluând de la zero la o companie cu peste 400 de oameni în numai trei ani. Extinderea spațiului nostru de lucru a fost un pas natural, întrucât intenționăm să continuăm creșterea echipei locale, prin recrutarea unor oameni valoroși și talentați în hub-ul nostru. Prin urmare, aceștia pot construi o carieră completă, urmând toate fazele ciclului de viață al produsului: de la marketing la vânzări, finanțe și asistență tehnică. Peste 20% dintre angajații noștri au fost promovați, atât pe verticală, cât și pe orizontală de când am început operațiunile în România”, a declarat Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software Romania.

Veeam Sotfware tocmai a raportat o creștere anuală de 26% a veniturilor globale recurente pentru trimestrul II din 2019, în timp ce, recent, a depășit 1 miliard de dolari în înregistrările anuale.

Joburi în IT - 17 naționalități și 19 limbi diferite

Filiala românească a Veeam Software este cel mai mare hub Veeam din Europa. Compania găzduiește un mediu de lucru multicultural, reunind 17 naționalități care vorbesc 19 limbi diferite.

Compania caută mereu să atragă talente care să se alăture echipei sale, atât proaspeți absolvenți, cât și profesioniști cu experiență care vizează o carieră în vânzări, marketing, finanțe sau asistență tehnică.

În afară de numeroasele oportunități de dezvoltare, angajații se bucură de un pachet de beneficii și avantaje construite cu grijă, alcătuit din două componente: una fixă, care include beneficii precum servicii de asistență medicală și bonuri de masă și una flexibilă, care permite fiecărui angajat să aleagă dintre o serie de beneficii care se potrivesc nevoilor lor.

Ca atare, anul acesta compania a conceput un upgrade la beneficiile serviciilor de asistență medicală și a crescut valoarea tichetelor de masă, în timp ce intenționează să adauge încă două beneficii, respectiv asigurare pentru copiii angajaților și abonament pentru cărți.