Astfel, acolo unde este posibil, lucratul în primele luni ale anului rămâne de acasă, existând perspective de revenire treptată în a doua parte a lui 2021. Tot atunci sunt preconizate și organizarea internship-urilor în domenii precum IT-ul, programate în mod normal în primăvară, dat fiind faptul că un student are nevoie de timp să se familiarizeze cu ceea ce înseamnă mediul de lucru într-o companie și trebuie ghidat de un mentor, lucru mai dificil în mediul online.

Joburi în IT la EXE Software

”Suntem pregătiți, și anul acesta, să ne adaptăm strategiile de HR, în funcție de provocările pe care 2021 ni le oferă. Scopul nostru rămâne consolidarea sentimentului de apartenență la comunitate în cadrul companiei, astfel încât continuăm să punem accentul pe interacțiunea între colegi, chiar dacă o vreme va fi în continuare virtuală. De altfel, chiar în această perioadă plănuim să ne extindem echipa, având posturi disponibile în zona echipelor de Web și Mobile Development (framework .Net, Xamarin), a echipei de Business Intelligence (Cognos TM1) și a celei de testare”, a declarat Karina Tătui, HR Manager EXE Software, companie românească de IT.

EXE Software este una dintre cele mai mari companii românești de IT din țara noastră, fiind înființată în anul 2001 și având produse și servicii livrate în cinci din cele șapte continente din lume. Organizația este specializată în furnizarea de soluții și servicii IT de tip enterprise, susținând îmbunătățirea performanțelor și eficienței proceselor de business din interiorul fiecărei companii din portofoliul său de clienți.

Cu peste 200 de proiecte la activ, EXE Software este partener certificat Microsoft Gold și și-a clădit reputația dezvoltând și implementând soluții pentru data management, resource management, workflow management, field data collection, data analysis, folosind metodologii ca Agile, Waterfall, Extreme Programming (XP) și Adaptive Software Development (ASD).