Atât Barings cât și MassMutual Romania sunt subsidiare ale companiei Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual).

Aceasta colaborare vine în urma deschiderii MassMutual Romania în 2020 și a creșterii companiei, oferind astfel ambelor entități acces la o piață mai extinsă a forței de muncă, pentru a se menține la curent cu ultimele tendințe și avansuri tehnologice.

Ca parte a strategiei globale a Barings de atragere a candidaților, MassMutual Romania va aduce noi membri in echipa care vor ajuta la livrarea de noi capabilități operaționale și tehnologice.

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, MassMutual Romania oferă Barings oportunitatea de a accesa talent și de a construi echipe în țară, putând să le ofere clienților globali o viteză operațională mai mare și acoperire crescută, luând în considerare desfășurarea activtății pe fusurile orare adiționale.

”Industria managementului investițiilor trece printr-o transformare care impune utilizarea datelor, a tehnologiei și a experților în domeniu, în moduri noi și creative. Am fost foarte impresionați de cat de multi candidați talentati găsim in Romania în domeniile data science și data engineering, dezvoltare de software și tehnolologii esențiale, precum și în managementul operațiunilor”, spunee Steve Boehm, Chief Operating Officer la Barings.

MassMutual Romania a început deja să angajeze specialiști pentru Barings și construiește o echipă de dezvoltatori care să îi susțină operațiunile. Noii angajați vor face cursuri de formare a competențelor interpersonale, dar și tehnice, ca parte a programului continuu de dezvoltare profesională al MassMutual Romania.

Mihaela Berechet, Head of HR la MassMutual Romania, a declarat: ”Cei care vor lucra în echipa Barings din MassMutual Romania se vor alătura unei companii globale, cu o cultură colegială, bazată pe colaborare și cu o istorie bogată în managementul investițiilor. Susținem un mediu dinamic în care profesioniștii organizației de toate nivelurile au oportunități de dezvoltare atât în plan personal, cât și profesional”.